Α1 Αργολίδας: Πέρασε με 3-0 από τις Σπέτσες ο Πανασιναϊκός

0
933

 

Πέρασε από τις Σπέτσες ο Πανασιναϊκός με 3-0 και ουσιαστικά καταδικάζει τους νησιώτες, οι οποίοι δεν δείχνουν πάντως να μπορούν να συνέλθουν και κυρίως να ξεπεράσουν το πρόβλημα στο σκοράρισμα.

 

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας γρήγορα απείλησαν αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αποτελεσματικοί και στο δεύτερο, ενώ οι Σπέτσες παρά την πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν δεν κατάφερναν να δημιουργήσουν καθαρές απειλές.

Στο 20′ απο κόρνερ και συνδυασμό Τοπάλι- Μπέλμπα, ο τελευταίος σούταρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Μουράτη.

Στο 30′ συνδυασμός Μπέλμπα- Γεωργιδάκη, αυτός μέσα από την περιοχή, γύρισε παράλληλα, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, δόθηκε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τοπάλι.

Στο 34′ ο Μπέλμπα έβγαλε τετατετ τον Καββεζό, αυτός όμως πλάσαρε πάνω στον Μουράτη.

Στο 38′ σουτ του Σουλιά έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

Στο 43′ από στημένο των Σπετσών, ο Τοπάλι έφυγε στην αντεπίθεση με την μπάλα λίγο μετά τη σέντρα, έχασε όμως το κοντρόλ με αποτέλεσμα να τον προλάβει αμυντικός.

Στο 57′ απο κόρνερ του Τοπάλι, ο Μπέλμπα δεν βρήκε με πρώτη προσπάθεια τη μπάλα, η οποία πέρασε δίπλα στον Ρεβίθη, κι αυτός με σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 0-2.

Στο 75′ συνδυασμός Τοπάλι και Μπέλμπα, ο πρώτος έβγαλε κάθετη στον Κωστόπουλο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 0-3.

Στο 80′ πλασέ του Τοπάλι απο αριστερά, η μπάλα στη ρίζα του δοκαριού.

Στο 83′ από φάουλ δίπλα στο κόρνερ, ο Μλάντοφ έπιασε την κεφαλιά απο καλή θέση, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

Συνθέσεις:
ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαμπάνης):Μουράτης- Τσούνη (38′ Παπαδέας), Βιγκλιάρης, Βελιώτης Χ., Καραζούπης (62′ Ούκα)- Σουλιάς, Μλάντοφ (71′ Βελειώτης Ν), Μέξης, Μπίτρι (46′ Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος, Μπαλτάς.
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Τσακάλης, Τσίρος, Μαλούτα, Ρεβίθης, Ταμπάκης-  Πεβερέτος, Μανουσάκης (77′ Κουτάλης), Μπέλμπα (81′ Αργυρόπουλος)- Τοπάλι, Γεωργιδάκης (70′ λ.τρ. Δ.Καββεζός, Καββεζός Α.(57′ Ι.Κωστόπουλος).