Α1 Αργολίδας: Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας Δρεπανιακός 3-0 τον Ποσειδώνα Διδύμων

0
995

 

Ανοικτό παιγνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως μετά το 1-0, ουσιαστικά το αποτέλεσμα κρίθηκε, αφού ο φιλοξενούμενος αναγκάσθηκε να ανοίξει, ήρθε και το 2-0 και εκεί φάνηκε πως αποδέχθηκε την ήττα του ο Ποσειδώνας.

 

Ο Αστέρας είχε ενα πολύ καλό 20λεπτο στο ξεκίνημα και είχε μια διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστές Ταραντίλη και Μαμουτάι.

Επίσης άλλη μια με τον Ταραντίλη απο πλάγια και σουτ των Κοκκώνη και Μπούρη.

 

Στην συνέχεια ο Ποσειδώνας απείλησε και είχε τρείς ευκαιρίες. Η μια με σουτ του Μπροδήμα στη γωνία που απέκρουσε ο Πιττερός, η δεύτερη με ενα ακόμη σουτ του Κέλλη και η πιο σπουδαία με σουτ του Κέλλη στο δοκάρι.

 

Και στο δεύτερο η ομάδα του Δρεπάνου ξεκίνησε με ρυθμό κτίζοντας επιθέσεις απο την άμυνα και τα πλάγια και δημιούργησε ευκαιρίες με Λυκομήτρο, Ταραντίλη, Καλλιάνο, Καρούντζο (με τα σουτ είτε να φεύγουν εξω, είτε να αποκρούει ο Μαμουτάι).

Ο Ποσειδώνας βγήκε μια φορά καλά μετά απο συνδυασμό Τσίτσι, Κέλλη, αλλά ο Μπροδήμας δεν πρόλαβε τη μπάλα.

 

Το σκορ άνοιξε στο 59’ απο κάθετη στον Λυκομήτρο, αυτός πέρασε στον Ταραντίλη στην πλάτη της άμυνας και το 1-0.

 

Στο 65’ απο λάθος του Λαζάρου μέσα στην περιοχή, ο Μίχος έκλεψε και με σουτ πέτυχε το 2-0.

 

Το σκορ διαμορφώθηκε στο τέλος, στο 93’, όταν μετά απο γρήγορη επίθεση βγήκαν τρείς με ενα, απο δεξιά ο Χριστόπουλος γύρισε τη μπάλα, ο Ταραντίλης απο το πρώτο δοκάρι άφησε και ο Λυκομήτρος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέρα από την νίκη οι του Αστέρα κρατούν την πολύ καλή παρουσία των γεννημένων το 2004 και 2005 Κοκκώνη, Καρούτζο και Καλλιάνο.

 

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βασ.Γεωργακόπουλος): Πιττερός- Καρδάσης (58’ Καλλιάνος), Προύντζος, Γκιαούρης, Βερβενιώτης (25’ Λυκομήτρος)- Μαούρης, Κοκκώνης, Μίχος (80’ Χριστόπουλος), Ταραντίλης, Δήμας (65’ Καρούτζος), Μπούρης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Κωτσαράς, Αντ.Λαζάρου (78’ Α.Κονδύλης), Ι.Οψιμούλης, Σχοινάς (26’ λ.τρ. Κοροντίνης)- Τσίτσι, Αργ.Λαζάρου, Αργ.Οψιμούλης- Μπροδήμας (70’ Τρέσα), Αντωνόπουλος, Κέλλης.