Ζάκυνθος: “Αμάρτησε” γιατί δεν τον πλήρωνε η ΕΠΣ Ζακύνθου!

0
652

 

Η γνωστή ιστοσελίδα pamebala.gr  έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ζακύνθου εμπλέκει την διοίκηση του Λεωνίδα Μαλιούφα ότι του χρωστούσε χρήματα. 

 

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

“Σε μια απίστευτη για τα Ελληνικά Δεδομένα υπόθεση υπεξαίρεσης αναλώθηκε για πάνω από 3 ώρες η σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ι.Π. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η υπόθεση των δελτίων της ομάδος ΑΟ Τσιλιβή καθώς και άλλες περιπτώσεις των οποίων τα δελτία ήταν πλαστά στην  ΕΠΣ Ζακύνθου!

Ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ζακύνθου Διονύσης Κλάδης  στην τοποθέτησή του ανέλαβε όλη την ευθύνη καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν κατέθετε τις αιτήσεις μεταβολών  ή τις ομαδικές αποδεσμεύσεις ή τις ελληνοποιήσεις διότι παρακρατούσε τα παράβολα τα οποία εισέπραττε από τις ομάδες , επειδή η διοίκηση του κ. Μαλιούφα τον χρωστούσε 3.800 ευρώ από δεδουλευμένα!

Άφωνα έμειναν για πολύ ώρα τα μέλη της επιτροπής που στην κυριολεξία δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτά που έβλεπαν και άκουγαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή δεν έβγαλε κάποια απόφαση και θα παραπέμψει την υπόθεση στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος πιθανότατα περιμένοντας την απόλυσή του, αφότου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των ατασθαλιών παραιτήθηκε από μόνος του”.