Γ’ Εθνική: Με 2 απουσίες στην Ζάκυνθο το Ναύπλιο 2017

0
634

 

Με δύο σημαντικές απουσίες πηγαίνει το Ναύπλιο 2017 στην Ζάκυνθο, να αντιμετωπίσει τον ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961.

 

Οι απουσίες αφορούν τον κεντρικό αμυντικό Μπούκουρη και τον μέσο Τριανταφύλλου, οι οποίοι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες.
Από την άλλη, υπάρχουν δύο επιστροφές, καθώς εξέτισε την ποινή του ο Ζαχαράκης και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Μουσταφά.

Κατά τα άλλα, η ομάδα του Ναυπλίου προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά τα τρία …καταστροφικά συνεχόμενα αποτελέσματα (ήττα με 4-1 στην Θύελλα Πατρών, ισοπαλία με Αστέρα Βλαχιώτη εντός και ήττα από Σπάρτη εντός). Αυτές οι τρείς εβδομάδας την οδήγησαν μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο οι υπεύθυνοι σημειώνουν πως από την αρχή ο στόχος ήταν να προχωρούν βήμα-βήμα, δηλαδή αντιμετώπιζαν το κάθε παιγνίδι αυτόνομα και στο τέλος θα γινόταν ο απολογισμός της πορείας. Αυτό δεν έχει αλλάξει και η ομάδα θα συνεχίσει να μάχεται αγώνα-αγώνα για το καλύτερο, αφού παραμένει η επιθυμία να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Να σημειωθεί πως το Ναύπλιο έχει 1 βαθμό περισσότερο από τον κυριακάτικο αντίπαλό της και ότι στον πρώτο αγώνα το Ναύπλιο είχε επικρατήσει με 1-0.