Ζάκυνθος: Χαμός με τα δεκάδες πλαστά δελτία που εξέδιδε η ΕΠΣ Ζακύνθου!

0
622

 

Κατάμαυρες οι ημέρες του ζακυνθινού ποδοσφαίρου στο νησί. Μετά από την ταυτοποίηση βρέθηκαν δεκάδες πλαστά δελτία στην ΕΠΣ Ζακύνθου.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ionian Sports: Μερικές ομάδες έχουν στην κατοχή τους μεγάλο αριθμό πλαστών δελτίων που φτάνει το αριθμό 10! Η ομάδα του πρώην γραμματέα της Ένωσης, ο Παναρτεμισιακός, βρέθηκε με 5 παράνομα δελτία πρωτοκλασάτων παικτών, με την διοίκηση της ομάδας να σκέφτεται την αποχώρηση από το πρωτάθλημα!
Μεγάλο πρόβλημα έχουν η Θύελλα Αμπελοκήπων, ο ΑΟ Κατασταρίου και ο Αστέρας Πλάνου.

Το προεδρείο της Ένωσης διαμηνύει ότι δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν επέλθει η πλήρης νομιμότητα στους κόλπους της. Με τον Πρόεδρο Γιάννη Φιλιπποπολίτη να είναι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, τα ηνία της Ένωσης έχει πάρει ο Αντιπρόεδρος Στράτος Σουπιός, ο οποίος είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το τοπίο.

Από το πρωί της Τρίτης γίνεται ταυτοποίηση της λίστας της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους των ομάδων να περνούν την πόρτα στο Γαϊτάνι. Η διαδικασία μέχρι χθες το βράδυ είχε ολοκληρωθεί στο 90%. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και πληροφορίες ο αριθμός των δελτίων που δεν είναι νόμιμος είναι αρκετά μεγάλος και φτάνει σε μερικές 10αδες.

Αυτό υποδηλώνει ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στις ομάδες που μερικές εξ αυτών (22) αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας καθώς σύμφωνα έγκυρες πληροφορίες ομάδες όπως η Θύελλα Αμπελοκήπων, ΑΟ Κατασταρίου, Αστέρας Πλάνου έχουν στην κατοχή τους παράνομα δελτία που αγγίζουν διψήφιο νούμερο και ως εκ τούτου αδυνατούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Μια άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Παναρτεμισιακού όπου στην ομάδα του πρώην γραμματέα Χαρ. Ραυτόπουλου βρέθηκαν 5 παράνομα δελτία πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών με την ομάδα να αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς έχουν απομείνει πλέον 10 ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Θύελλας Αμπελοκήπων είναι αποφασισμένη να θέσει βέτο στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού όπως δηλώνει η ομάδα της Θύελλας έχει πληρώσει τα πάντα, έχει πάρει αποδείξεις και έχει στα χέρια της αυτή την στιγμή 10 δελτία που είναι παράνομα! Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ζακύνθου βρισκόμενοι σε δύσκολη θέση καθώς η βόμβα έσκασε στα δικά τους χέρια χωρίς όμως να έχουν την παραμικρή ευθύνη, είναι αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν το θέμα.

Επίσης, η συμφωνία κυρίων για να μην γίνουν ενστάσεις δεν τηρήθηκε, καθώς τόσο ο Ελατιακός όσο και ο Εθνικός Σκουλικάδου έκαναν εντάσεις η μια ομάδα στην άλλη για το μεταξύ τους παιχνίδι!

Το πρόβλημα όσο περνούν οι ημέρες δείχνει ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί τόσο απλά, είναι πολυσύνθετο και πολύπλοκο. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην ΕΠΣ Ζακύνθου είναι το μεγαλύτερο και το μοναδικό σκάνδαλο από την ημέρα που ιδρύθηκε το 1987. Ο “σεισμός” το νησί έγινε αισθητός, τόσο στην Περιφέρεια της Νοτιοδυτικής Ελλάδας όσο και στην Αθήνα. Όλοι κάνουν λόγο για μια μεγάλη απάτη και ξεπεσμό του ζακυνθινού ποδοσφαίρου”.