Γ’ Εθνική: Σε απολογία από την ΕΠΟ ο ΑΟ Τσιλιβή για 4 πλαστά δελτία!

0
799

 

Δεν τους έφταναν οι τρεις υποθέσεις των ανθρώπων του ΑΟ Τσιλιβή που απολογούνται την Πέμπτη 6/2 στην αρμόδια επιτροπή, έρχεται και 4η περίπτωση που για διάστημα 8 ημερών ήταν στο ρόστερ της ομάδας παράνομα (22/10 έως τις 30/10 2019).

 

Όπως αναφέρει το Ionian Sports: Για αυτό τον λόγο οι “κόκκινοι” καλούνται σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Φάμπιο Μύρτα που ήρθε με μεταγραφή στην ομάδα του Πλάνου. Όπως και στις άλλες τρεις υποθέσεις οι άνθρωποι της ομάδας θα υποστηρίξουν ότι πρόκειται για θέμα χειρισμού του υπαλλήλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, που σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο υπάλληλος, έχει δώσει έγγραφη κατάθεση ότι παίρνει επάνω του όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Η διοίκηση της ομάδας κάνει λόγο ότι η περίπτωση αυτή είναι ανάλογη και με τις άλλες και από την στιγμή που ο υπάλληλος έχει δηλώσει εγγράφως ότι αυτός έκανε όλες τις παρατυπίες, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κι η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος .

Με την πρώτη κλήση που είχε δεχθεί ο ΑΟ Τσιλιβή καλείτο στην ΕΠΟ για απολογία για 3 διαφορετικές περιπτώσεις. 1) του PAPA KOSTAQ. 1) του Μάριου Μαρούδα. 3) του Ελέζι. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη περίπτωση εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος επί της ουσίας δεν υπάρχει στο δυναμικό της ομάδας αλλά κατείχε θέση ξένου, πήρε άρον-άρον μεταγραφή για να αδειάσει η θέση σε ομάδα που είναι άνεργη εδώ και 3 χρόνια από το πρωτάθλημα, στην ΑΕ Καλαμακίου!

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που η ΕΠΣ Ζακύνθου έχει αναστείλει τα πρωταθλήματα της και την λειτουργία των γραφείων της μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση των πλαστών δελτίων όλων των ομάδων της Ένωσης, μια κατάσταση που αυτή την στιγμή βοηθά την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του ΑΟ Τσιλιβή.

 

Ένσταση για το γήπεδο η Θύελλα Πατρών;

Για την άδεια τέλεσης αγώνα η Θύελλα Πατρών θα κάνει ένταση στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του thematchs. gr η Θύελλα Πατρών θα κάνει ένταση για το γήπεδο Μαχαιράδου, αφού όπως υποστηρίζει το γήπεδο όπου διεξήχθη η αναμέτρηση δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων.
Μάλιστα οι της Θύελλας υποστηρίζουν πως το ανέφεραν αυτό στο διαιτητή δηλαδή ότι το Τσιλιβί δεν έχει πάρει άδεια , δεν έχει παραχωρητήριο για το συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά ο διαιτητής πραγματοποίησε κανονικά το ματς αφού το είχε ορίσει η Ε.Π.Ο.

Στον ΑΟ Τσιλιβή πάντως δεν ανησυχούν και δηλώνουν ότι η ομάδα είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.