Α1 Αργολίδας: Ένα γκολ έκρινε το Πανναυπλιακός-Πανασιναϊκός

0
1166

 

Ενα γκολ κρίθηκε αρκετό να κρίνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανναυπλιακό και Πανασιναϊκό, με νικητή τον δεύτερο.

 

Ο Πανναυπλιακός που προσπαθεί να απομακρυνθεί όσο περισσότερο γίνεται από την επικίνδυνη ζώνη , με πολλά νεα πρόσωπα, πλήρωσε την απειρία τους σε κάποια σημεία που θα μπορούσε να πετύχει τέρμα και άρα να αποκομίσει κάποιο όφελος.

Από την άλλη, ο Πανασιναϊκός έχει την άνεση που του δίνει η βαθμολογική του θέση, αλλά και αυτός ψαχνόταν μετά τις αποχωρήσεις των δύο βασικών του επιθετικών.

Ο φιλοξενούμενος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε στο 33′, αλλά με τυχερό τρόπο, αφού από δεξιά ο Τσίρος επιχείρησε σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο πίσω “γαμα” του Στοϊτση.

Νωρίτερα, στο 23′ από σέντρα του Τοπάλι, με προβολή ο Γεωργιδάκης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Πανναυπλιακός έβγαλε αντίδραση, όμως ο Γκανάς βρέθηκε τρείς-τέσσερις φορές σε καλή θέση αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις, στέλνοντας τη μπάλα έξω.
Και στο 90′ από ατομική προσπάθεια του Σέρρου η μπάλα έφυγε ξυστά έξω από την εστία του Τσακάλη.

Στο 70′ ο Στοϊτσης έβγαλε πολύ καλό φάουλ του Τοπάλι.

Ο Πανναυπλιακός από το 80′ συνέχισε με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φίλης για τάκλιν.
Στο σημείο αυτό, να σημειωθούν τα παράπονα του Πανναυπλιακού για την διαιτησία, για την αυστηρή αποβολή του Φίλη, επίσης την αποβολή παράγοντα από τον πάγκο χωρίς κανείς να καταλάβει για πιο λόγο.

 

Συνθέσεις
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Στοϊτσης- Κωνσταντίνου, Μοντενέγκρο, Φίλης, Καλλιάνος- Σαραβάκος (85′ Χρόνης), Σέρρος, Δαγρές, Τράγκας (46′ Γκανάς)- Γκάβας (60′ Σχίζας), Γιωργή.
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Ι.Ευθυμίου): ΤΣακάλης- Κ.Τσίρος, Ρεβίθης, Ταμπάκης, Μαλλούτα- Πεβερέτος, Τοπάλι (85′ Αργυρόπουλος), Μανουσάκης (84′ Κουτάλης), Γεωργιδάκης (70′ Δ.Καββεζός), Α.Καββεζός (60′ Ι.Κωστόπουλος).