Γ’ Εθνική: Με 7 (!) απουσίες ο Παναργειακός στο Διαβολίτσι

0
868

 

Με μεγάλο αριθμό απουσιών θα πάει στο Διαβολίτσι την Κυριακή ο Παναργειακός, για τον δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα του.

 

Συγκεκριμένα οι 7 που θα λείψουν είναι: οι τιμωρημένοι Βουρνάζος (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες) και Σοροβίγκας (αποβλήθηκε στην Θύελλα Πατρών), οι τραυματίες Μπούζντρα, Μαρίνης, Ταμπούρης και Μποζιονέλος.
Επίσης ο στρατευμένος Φλώρος.

Η διοίκηση πάντως, συνέχισε τις προσπάθειές της να “γεμίσει” το ρόστερ της και χθές ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 25 χρόνο μέσο (γεν.1994) Παναγιώτη Μανδύλη, ο οποίος προέρχεται από τον Αστέρα Δρεπανιακό.
“Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα του Παναργειακού”, τονίζεται στην ανακοίνωση απόκτησης του ποδοσφαιριστή, από την ομάδα του Άργους.
Να σημειωθεί πως από την περίοδο 2008 που ξεκίνησε στον Αστέρα, δεν έχει μετακινηθεί σε άλλη ομάδα. Φέτος, στην Α1 έχει 1236′ συμμετοχής και έχει πετύχει 3 γκολ.

 

Οπότε, ο Δημ.Μπατάκος θα παρατάξει την ομάδα με ενα εντελώς πειραματικό σχήμα , αποτελούμενο από ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστες προπονήσεις μαζί και προερχόμενους κυρίως από την Α1 Αργολίδας, αλλά που έχουν διάθεση να προσφέρουν.

Να θυμίσουμε ότι οι προσθήκες της πρόσφατης μετεγγραφικής περιόδου είναι: Πλατής και Αραμπός (τερματοφύλακες), Σιώτος, Ανδρέας Κυριακόπουλος, Μαρίνης, Διαμαντής, Θεοδωρόπουλος, Καζολιάς, Τσίρος, Μανδύλης.