Α1 Αργολίδας: Κιοσσέ, Αλεξανδρή πήραν οι Σπέτσες και περιμένουν άλλους δύο από την Αθήνα

0
1290

 

Την προσπάθειά της κάνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα των Σπετσών να μείνει στην κατηγορία και έκανε κινήσεις ενίσχυσης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε συμφωνία με τον 34χρονο μέσο Γιώργο Κιοσσέ, ο οποίος για αρκετά χρόνια αγωνιζόταν στην Ένωση Ερμιονίδας.

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος την προηγούμενη χρονιά είχε ακολουθήσει τον Δ.Μαγκαφίνη στην Λευκίμμη Κέρκυρας, από όπου όμως σταμάτησε στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου (μετά την αποχώρηση Μαγκαφίνη) κι από τότε άρχισε μια διαμάχη με την διοίκηση, η οποία κράτησε σχεδόν 1 χρόνο. Τελικά ο έμπειρος μέσος εξασφάλισε την ελευθέρας του αυτές τις ημέρες συμφώνησε με τις Σπέτσες.

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στον Κοσμά Γεωργίου, αναφέροντας τα εξής: “Εδώ και λίγες ημέρες το δελτίο το έχω στα χέρια μου. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας της Λευκίμης Σπύρο Μάστορα και το μέλος του δ.σ. Αναστάσιο Γιώτη, οι οποίοι έδωσαν λύση στο πρόβλημα που υπήρχε. Τους ευχαριστώ πολύ και εύχομαι στην ομάδα της Λευκίμης τα καλύτερα”.

 

Να σημειώσουμε ότι από την Παρασκευή το μεσημέρι ποδοσφαιριστής της Μπουμπουλίνας είναι και ο 22χρονος μέσος Αδριανός Αλεξανδρής, από την Κορωνίδα Κοιλάδας. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό και είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής μετά τους Τσούνι και Γιαννακόπουλο που μετακομίζει στο νησί.

Τέλος, η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο ακόμη ελεύθερους ποδοσφαιριστές από την Αθήνα και αναμένεται να ανακοινωθούν την Δευτέρα.