Α1 Αργολίδας: Διπλό στο 95′ για τον Ηρακλή Καρυάς στον Αριστείωνα Λυγουριού

0
1102

 

Σε ενα μάτς για γερά νεύρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, ο Ηρακλής Καρυάς επικράτησε στις καθυστερήσεις με 2-1 και πλέον αύξησε την διαφορά του στους 5 πόντους.

 

Στα υπερ του φιλοξενούμενου ότι είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με 4-1.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα για τον φιλοξενούμενο, αφού στο 11′ άνοιξε το σκορ. Ενέργεια του Παπαδόπουλου που πέρασε δύο αντιπάλους, τελικά του έκανε πέναλτι ο Βαρβαρέσος, το κτύπησε ο Γεωργακόπουλος και το 0-1.

Αμέσως άρχισε η πίεση και η πολιορκία απο τους γηπεδούχους, που είχαν τις ευκαιρίες νασκοράρουν, ενω από την άλλη, οι του Ηρακλή προσπαθούσαν με κάποια μεγάλη μπαλιά να βγούν.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ταμπουράκη, ο οποίος είχε δοκάρι. Δύο σουτ του Ασλανίδη πέρασαν έξω, ενα τρίτο απέκρουσε ο Καραντζούλης. Άλλη μια φορά απείλησεο Ταμπουράκης.

Πάντως, εκτός του δοκαριού, η μεγάλη ευκαιρία ήταν με τον Οψιμούλη, που βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα στο σημείο του πέναλτι, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα και την έστειλε πάνω στον Καραντζούλη.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 46′ όταν με μεγάλη μπαλιά ο Δεδεμπίλης βρήκε τον Τσαγκάρη, αυτός όμως απέναντι στον Πλάκα, έστειλε τη μπάλα έξω.

 

Στο 49′ έγινε το 1-1 με τον Oψιμούλη, αξιοποιώντας ενέργεια του Ασλανίδη (που ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων).

Συνεχίσθηκε το ίδιο σκηνικό με αυτό του πρώτου μέρους, δηλαδή, συνεχής η πίεση από τον Αριστείωνα. Οι Ταμπουράκης όμως (2 φορές), άλλες τόσες ο Κουβάτσος, ο Οψιμούλης και ο Ασλανίδης δεν βρήκαν δίχτυα.

 

Και σαν να μην έφθανε αυτό, σε μια αντεπίθεση στο 75′, από κάθετη του Δεδεμπίλη, ο Δαρδάνης βγήκε με τον Πλάκα, ανατράπηκε όμως εσκεμμένα εκτός περιοχής από τον Κούρτη. Ο αμυντικός του Αριστείωνα αντικρυσε την κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν πάντως, πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

 

Παρά τον παίκτη λιγότερο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Και στις καθυστερήσεις, στο 95′ με περιπετειώδη τρόπο έγινε το 1-2.
Ο Δεδεμπίλης έβγαλε τον Κουτσούκο σε θέση βολής, ο Πλάκα απέκρουσε, ο Δημοβασίλης σούταρε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Δαρδάνης νεο σουτ, απέκρουσε ο Πλάκα και με νεα προσπάθεια ο Γεωργακόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.

 

Συνθέσεις
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ν.Σαρρής): Πλάκα- Σερέτης, Ντανάς, Κούρτης, Βαρβαρέσος- Μέντης (70′ λ.τρ.Παπαθανασίου), Χρόνης (46′ Κουβάτσος), Τρίμπος, Ταμπουράκης, Οψιμούλης (85′ Μπέκας), Ασλανίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Απ.Κατσάς- Στ.Κωτσιόπουλος): Καραντζούλης- Δεδεμπίλης, Σουλελές, Μαυρόγιαννης, Μπακατσέλος- Δελής, Σταθόπουλος (78′ Μπαρδόκας), Γεωργακόπουλος- Κουτσούκος, Θεοδοσιάδης (46′ Τσαγκάρης- Δημοβασίλης), Παπαδόπουλος (70′ Δαρδάνης).

 

*Τον 30χρονο αμυντικό Θεοφύλατο από τον Ηρακλή Πειραιά και τον 23χρονο Γ.Βερβενιώτη από τον Αριστέα απέκτησε ο Ηρακλής Καρυάς.