Γ’ Εθνική: Σε οικογενειακό κλίμα και αισιοδοξία έκοψε την πίτα του ο Παναργειακός

0
1305

 

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα ο Παναργειακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο εστιατόριο “Ακάντο”.  Παρόντα ήταν μέλη του Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές, αλλά και φίλοι της ομάδας.

 

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Θανάσης Τσιόδρας, με τους αρχηγούς Παιδάκη και Μανιάτη.
Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί- ένα ανδρικό ρολόι-, ο νεαποκτηθέντας Παναγιώτης Καζολιάς.

Ο Θανάσης Τσιόδρας, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε και βοήθησαν με την παραχώρηση παικτών τους, σημειώνοντας όμως πως υπήρξαν και άλλες που έκλεισαν τις πόρτες…
Όπως τόνισε, για άλλη μια φορά, η ομάδα θα το παλέψει ως το τέλος με ντόπια παιδιά μικρών ηλικιών κυρίως, φτιάχνοντας την βάση για την επόμενη χρονιά.

 

 

Να σημειωθεί εδώ ότι υπάρχουν δύο ακόμη προσθήκες, από τον Πανασιναϊκό. Είναι οι μεσοεπιθετικοί Νίκος Τσίρος (γεν. το 2002, έχει πετύχει έως τώρα 5 γκολ) και ο Παν.Καζολιάς (γεν. το 2001, έχει πετυχει 4 γκολ).

Να σημειωθεί εδώ, ότι στον νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής στη Πάτρα, χαρακτηριστικό της ενδεκάδας που παρέταξε ο Δημήτρης Μπατάκος, ήταν ο μικρός μέσος όρος ηλικίας (22 χρόνια). Εξίσου σημαντικό ότι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν είναι από την ευρύτερη περιοχή του Άργους που έχουν την θέληση να φορούν τη φανέλα της μεγάλης ομάδας του Παναργειακού.