Α1 Αργολίδας: Στο 91′ ισοφάρισε ο Πανασιναϊκός τον Ατρόμητο Παναριτίου

0
884

 

Άτυχος στάθηκε ο Ατρόμητος Παναριτίου, καθώς σε ενα παιγνίδι που είχε προηγηθεί στο 91′ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον αντίπαλο στόπερ και έτσι έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Πανασιναϊκό.

 

Ενα αποτέλεσμα που κρατάει τους φιλοξενούμενους ακόμη χαμηλά στη βαθμολογία.

Έγινε ενα κακό παιγνίδι, με τους γηπεδούχους να δείχνουν επηρεασμένοι και από την απουσία του Μπέλμπα (ο οποίος χρησιμοποιήθηκε τελικά να και άρρωστος). Είχαμε παιγνίδι κέντρου, με ελάχιστες φάσεις, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έμεινε περισσότερο πίσω, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις, που όμως δεν ολοκληρωνόντουσαν απο κακή τελική επιλογή.

Ο Πανασιναϊκός προσπάθησε να πιέσει στην επανάληψη, ιδιαίτερα για ενα 20λεπτο, έγιναν αρκετές σέντρες και γεμίσματα αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα η αντίπαλη άμυνα.

Στο 20′ απο καλή θέση ο Κοσμάς και μέσα από την περιοχή, σούταρε, ο Τσακάλης απέκρουσε με το πόδι.

Στο 35′ ο Σαρακινιώτης κέρδισε πέναλτι από τον Καββεζό, το κτύπησε ο Κοσμάς και 0-1.

Στο 40′ προσπάθεια του Γεωργιδάκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε πάνω στον Μαλεβίτη.

Η πιο κλασική ευκαιρία ήταν στην επανάληψη από τον Ατρόμητο που ο Σαρακινιώτης δεν έκανε σωστά την τελική πάσα για τον Κοσμά που θα έβγαινε μόνος απέναντι στον Τσακάλη.

Και μπαίνοντας στις καθυστερήσεις, ο Ρεβίθης απο δεξιά διέσχισε 30 μέτρα, πέρασε τον Πίτρη και φθάνοντας στην περιοχή με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο “γάμα” και πέτυχε το 1-1!

Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Ι.Ευθυμίου):Τσακάλης- Τσιρος Κ., Κωστοπουλος Π. (77′ Κουτάλης), Ρεβιθης, Ταμπακης- Καββεζος, Τοπαλι, Πεβερετος (60′ Καζολιάς), Κωστοπουλος Ιωαν. (72′ Α.Καββεζός), Τσιρος Ν., Γεωργιδακης (46′ Μπέλμπα).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αν.Καραμάνος): Μαλεβίτης, Ε. Μιχαλόπουλος, Πίτρης, Ατζαμίδης,
Θ.Γκολέμης- Σαρακινιώτης, Γκρίτζαλης (90′ Δανομάρας), Πάνος, Κοσμάς (78′ Μαλλούτα), Η.Γκολέμης, Παπαϊωάννου (85′ Δ.Μιχαλόπουλος).