Α1 Αργολίδας: Νίκη-ανάσα ο Χώνικας με 3-0 στις Σπέτσες

0
830

 

Για μια ακόμη αγωνιστική οι Σπέτσες προβλημάτισαν, δεν είχαν λύσεις απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο- την παραμονή και μάλιστα ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0.

 

Ολα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφεραν 3 βαθμούς στους φιλοξενούμενους, ενω οι νησιώτες θα πρέπει να κάνουν κάτι άμεσα μεταγραφικά για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Το 0-1 έγινε στο 55′ όταν ο Χαρατσάρης προχώρησε από δεξιά και με σουτ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Μουράτη.

Αυτό οδήγησε τους φιλοξενούμενους στο να γυρίσουν πιο πίσω και να περιορίσουν τους χώρους μπροστά από τον Λογοθέτη. Οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν αλλά με πολλά γεμίσματα, τα οποία δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Χώνικα, ο οποίος έβγαινε στις αντεπιθέσεις και σε δύο από αυτές πέτυχε τα άλλα δυό του γκολ.

Στο 20′ αντεπίθεση απο αριστερά και μπαλιά στον Μαυρόγιαννη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 30′ συνδυασμός Χαρατσάρη-Μαυρόγιαννη, το σουτ του πρώτου λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 40′ από πλάγιο η μπάλα στην περιοχή για τον Μαυρόγιαννη, ο οποίος έκοψε για τον Χαρατσάρη, που όμως δνε πρόλαβε.

Στο 70′ απο μπαλιά του Μοσεσβίλι ο Μαυρόγιαννης σούταρε έξω.

Στο 78′ αντεπίθεση με τους Χαρατσάρη, Μαυρόγιαννη, Μουσεσβίλι, ο τελευταίος έκοψε στον Χαρατσάρη κι αυτός με σουτ στο “γ” πέτυχε το 0-2.

Στο 85′ το 0-3 με τελείωμα του Μαυρόγιαννη απο μπαλιά του Μουσεσβίλι έγινε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι παρά την πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν δεν είχαν κλασική ευκαιρία, εκτός μιας μετά το 0-1, όταν απο λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Μλάντοφ σούταρε απο πλάγια πάνω στον Λογοθέτη.

Συνθέσεις
ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Μουράτης- Τσούνη, Βελιώτης Χρ. (66′ Ούκα), Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Σούλιας, Γιαννακόπουλος, Καραζούπης, Μλάντοφ. Μέξης, Μπίτρι (66′ Παπαδέας).
ΧΩΝΙΚΑ (Βασ.Παπαδόπουλος): Λογοθέτης- Καφετζάκης, Μαραγκός, Πίκος (70′ λ.τρ. Ρόκκας), Συμεωνίδης, Μέτα Ντ (88′ Π.Ανδριανόπουλος), Καχίτζε, Μαυρόγιαννης (85′ Μ.Ανδριανόπουλος), Χαρατσάρης, Μουσεσβίλι.