Α1 Αργολίδας: Ισόπαλοι στο χωράφι της Κίου ο Αργοναύτης με τον Αστέρα Δρεπανιακό

0
1147

 

Μέτριο παιγνίδι ανάμεσα σε Αργοναύτη και Αστέρα Δρεπανιακό, χωρίς γκολ.

 

Αλλά βέβαια, το κύριο θέμα για μια ακόμη φορά ήταν η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που όχι μόνο δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να παίξουν υποφερτά αλλά να κινδυνεύει και η σωματική τους ακεραιότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη η διοίκηση του Αργοναύτη να αναζητήσει άλλο γήπεδο από δω και πέρα.

Αγωνιστικά και μετά από αυτό το αποτέλεσμα, είναι φανερό πως ο Αστέρας Δρεπανιακός έχει κάνει πίσω και πλέον δεν είναι στο κυνήγι της πρώτης θέσης, όπου η Κορωνίδα Κοιλάδας έχει ξεφύγει πλέον.

Στο 12′ κτυπήθηκε γρήγορα κόρνερ, κεφαλιά του Λιαγκρή απέκρουσε σε κόρνερ ο Πιττερός, απο το νεο κόρνερ κεφαλιά του Γατσάκου πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 40′ σέντρα του Αϊβαλιώτη, ο Λιαγκρής έπεσε στη φάση αλλά δεν πρόλαβε.

Στο 41′ κάθετη του Αϊβαλιώτη στον Χαϊμάνη, που βγήκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 51′ από λάθος της άμυνας του Αργοναύτη, σουτ του Ταραντίλη έφυγε αρκετά έξω.

Στο 71′ ο Σίτι έβγαλε στον Αϊβαλιώτη που βγήκε μόνος αλλά πλάγια δεξιά, με τον Πιττερό να αποκρούει σε κόρνερ με το πόδι.

Στο 73′ αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Μίχος και Τσουρδίνης που είχαν αψιμαχία.

Στο 80′ Χαϊμάνης και Αϊβαλιώτης συνδυάσθηκαν, αλλά η τελική μπαλιά του Χαϊμάνης δυσκόλεψε τον Αϊβαλιώτη στο κοντρόλ, με αποτέλεσμα να κοπεί.
Στο 89′ φάουλ του Αϊβαλιώτη έβγαλε σε κόρνερ ο Πιττερός.

Ο φιλοξενούμενος τελείωσε με 9 παίκτες , λόγω αποβολής του Βερβενιώτη στο 84′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Καπλατζής): Πνευματικός- Ασπιώτης (90′ Βασιλειάδης), Γατσάκος, Μπόμπος, Δριμούρας- Λιαγκρής (88′ Παναγής), Τσουρδίνης, Κουριώτης (61′ Λιαγκριδώνης), Χαϊμάνης, Αϊβαλιώτης, Σίτι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Βασ.Γεωργακόπουλος): Πιττερός- Καρδάσης (70′ Μελάνης), Μπούρης, Προύντζος, Γκιαούρης, Μίχος, Βερβενιώτης, Κοκκώνης (63′ Καρούντζος), Μαούρης, Μανδύλης, Ταραντίλης.