Χάντμπολ: Ο Τάσος Χειβιδόπουλος νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας

0
670

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην τελευταία του συνεδρίαση, έκανε αποδεκτό το από 1/11/2019 αίτημα του Προέδρου της ΔΕΠ Γιάννη Καρανάσου για αντικατάσταση του, ενόψει της μετάβασης του στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

 

Νέος Πρόεδρος της ΔΕΠ αναλαμβάνει το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Τάσος Χειβιδόπουλος.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΕΠ Γιάννης Καρανάσος δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά το ΔΣ της ΟΧΕ για την εμπιστοσύνη του και απευθύνω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους μου στην Επιτροπή για τα 2,5 αυτά χρόνια στενής συνεργασίας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Τάσο Χειβιδόπουλο, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα διεκπεραιώσει με τον καλύτερο τρόπο το έργο της ΔΕΠ».

Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball αναλαμβάνει ο γενικός γραμματέας της ΟΧΕ, Κώστας Σταματιάδης, στη θέση του Κώστα Βιολιτζή.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος Κ.Βιολιτζής δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές, αθλητές και προπονητές του ελληνικού beach handball για τις επιτυχίες που μας χάρισαν. Το 2017 πήγαμε στο EURO του Ζάγκρεμπ με δύο… πειρατικά αυτοκίνητα και εκεί το όνειρο ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα με αποκορύφωμα τον παγκόσμιο τίτλο της Εθνικής Γυναικών στο Καζάν και τα δύο χρυσά μετάλλια Ανδρών και Γυναικών στους Μεσογειακούς Παράκτιους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους χορηγούς που ήταν στο πλευρό των αθλητών και προπονητών μας. Εννοείται ότι θα είμαι πάντα δίπλα στο Beach Handball και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον καλό φίλο και συνεργάτη Κώστα Σταματιάδη».

Τέλος, Εντάχθηκε στην Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ η Κατερίνα Αυγέρη, η οποία αναλαμβάνει έφορος Κορασίδων Νοτίου Ελλάδος.