Χάντμπολ: Έχασε ο Πολυνίκης Ναυπλίου αλλά ελπίζει στην 1η θέση

0
499

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Πολυνίκη Ναυπλίου το Σάββατο στο Καματερό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Ανδρών χάντμπολ.

 

Σε ένα πολύ δυνατό αλλά όμορφο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, ο Πολυνίκης άντεξε για 50 λεπτά, στα οποία διεκδικούσε με αξιώσεις τη νίκη. Οι σοβαρές απουσίες, τα σοβαρά διαιτητικά λάθη από το δίδυμο των διαιτητών της αναμέτρησης, τα οποία δεν δικαιολογούνται βάση της εμπειρίας τους, αλλά και τα τέσσερα χαμένα πέναλτι, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα μας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Σημειωτέον ότι ο Αρσενόπουλος έπαιζε με 2 δίλεπτα από το 11ο λεπτό (το δεύτερο, για λάθος έξοδο από τη γραμμή των αλλαγών κατά την έξοδό του στο πρώτο δίλεπτο) και ο Μουζακιώτης δέχτηκε το 2ο δίλεπτο, στο 2ο λεπτό του Β’ ημιχρόνου, σε φάση που σχεδόν δεν έχει επαφή με τον αντίπαλο επιθετικό. Όταν έχεις τρεις βασικές απουσίες και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο παίζεις με τους δύο καλύτερους αμυντικούς σου, φορτωμένους με δύο δίλεπτα, σίγουρα δεν μπορείς να παίξεις την άμυνα που θέλεις και μπορείς.

Παρ’ολες τις αντιξοότητες όμως, τα παιδιά πάλεψαν στην άμυνα, έτρεξαν σωστά, είχαν καλές επιλογές στην επίθεση έως το 50′ και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Η ομάδα του Ναυπλίου παραμένει στο στόχο της πρώτης θέσης του ομίλου, μιας και στα εναπομείναντα 7 παιχνίδια, παίζουμε στο Ναύπλιο τα 5. Προηγήθηκε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμμα, με 4 παιχνίδια εκτός και 1 εντός.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Αγ. Αναργύρων-ΓΑΣ Ναυπλίου ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ:
3-3, 3-3, 5-4, 6-6, 8-8, 10-11 (ημίχρονο)
10-13, 15-13, 16-16, 19-17, 20-17, 24-17(τελικό)

ΛΕΩΝΙΔΑΣ:Κουσκουλιάνος 5, Παράσχης 5, Λουκιδέλης 2, Παπαδάκης 3, Αργυριάδης, Δημουλίνος, Γαρίδας, Τσέλος 2, Καραμαγκέλας, Σοφικίτης,
Γαραντωνάκης 1, Γκίκας 1, Οικονομίδης, Θάνος 2, Μαραγκάκης 2, Ζωγραφίδης 1

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ: Συντρίκος, Παππάς 3, Παπαδόπουλος 2, Ρόντος 3,
Κόκκινος 1, Αρσενόπουλος 4, Καραφωτιάς, Μιχαλάκης, Μουζακιώτης, Αρζόγλου, Αντωνόπουλος, Τοπάλης, Τσεχαγιάς 4, Κόσυβας.