Γ’ Εθνική: Είχε δοκάρι και δύο κλασικές ευκαιρίες ο Παναργειακός, αλλά έχασε από τον Πανηλειακό

0
1204

Σε ήττα υποχρεώθηκε ο Παναργειακός, από τον Πανηλειακό, σε ένα παιγνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με προβλήματα, που έχουν ουσιαστικά υποβιβασθεί, αλλά παίζουν για την αξιοπρέπειά τους.

 

Ο Παναργειακός ήταν καλός, προσπάθησε, θα μπορούσε να σκοράρει, όμως για άλλη μια φορά δεν το κατόρθωσε.
Αντίθετα, ο φιλοξενούμενος με μια αντεπίθεση σκόραρε, το κράτησε και έφυγε με το τρίποντο.
Στο 14’ η μπάλα στην περιοχή του Πανηλειακού, ο Μανιάτης έπιασε το δυνατό σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
Στο 29’ σε σέντρα του Παιδάκη, μόνος ο Αθ.Κυριακόπουλος από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Καρακίτσου.
Η απάντηση για την ομάδα του Πύργου στο 32’ όταν ο Π.Τσίγκρηλας βγήκε σε θέση βολής και υποχρέωσε τον Μποζιονέλο να αποκρούσει με το πόδι σε κόρνερ.
Προσπάθησε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία.
Στο 60’ κι ενώ ο Παναργειακός ήταν στην επίθεση, ο διαιτητής σταμάτησε την επίθεση για χέρι επιτιθέμενου, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν γρήγορα την αντεπίθεση, έφυγε από αριστερά ο Ρούνης και σέντραρε προς τον Έλιοτ, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο “γάμα” του Μποζιονέλου και το 0-1.
Νέες προσπάθειες από τους γηπεδούχους να απαντήσουν στο γκολ, ενω ο Πανηλειακός αμύνθηκε σωστά.
Μοναδική ευκαιρία για τον Παναργειακό λίγο πριν το τέλος να ισοφαρίσει, αλλά ο Αθ.Κυριακόπουλος που βγήκε απέναντι στον Καρακίτσο, αντί να πλασάρει, γύρισε παράλληλα τη μπάλα στο …πουθενά.
Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Δ.Μπατάκος): Μποζιονέλος- Ανδρ.Κυριακόπουλος (70’ Σοροβίγκας), Μπούζντρα, Βουρνάζος, Φλώρος- Βασ.Φλεβάρης (85’ Ταμπούρης), Διαμαντής, Χρ.Φλεβάρης- Αθ.Κυριακόπουλος, Παιδάκης, Μανιάτης (64’ Τζας).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Λούσκος): Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Δαλαβούρας, Δ.Τσίγκρηλας, Μπουρνέλης, Φερνάντεζ, Ντίαζ, Πρέντι (26’ λ.τρ. Π.Τσίγκρηλας), Έλιοτ, Τσαγκάρης, Ρούνης, Τσαγγάρης, Ελιοτ.
*Λόγω τροχαίου που είχε την Παρασκευή και του ελαφρού τραυματισμού του, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τον αγώνα ο Μαρίνης.