Γ’ Εθνική: Σε ενα νέο ξεκίνημα ελπίζει ο Παναργειακός

0
920

Eνισχυμένος με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή θα εμφανισθεί την Κυριακή ο Παναργειακός στο ΔΑΚ Άργους, απέναντι στον Πανηλειακό, καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Τάσο Διαμαντή.

 

Ο γεννημένος το 1993 μεσοαμυντικός ήταν τον προηγούμενο ενάμισυ χρόνο στο Ναύπλιο 2017, με το οποίο φέτος δεν είχε σχεδόν καθόλου συμμετοχή.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα αποκτήθηκε ο γεννημένος το 2001 Κλεό Μπούζντρα, που επίσης έφυγε από το Ναύπλιο 2017. Συν τον Ρέμο Μαρίνη από τον Ερμή Κιβερίου, έχουμε μια σημαντική ενίσχυση μεσοαμυντικά για την ομάδα του Άργους, καλύπτοντας έτσι θέσεις στις οποίες δημιουργήθηκε μεγάλο κενό από τις αποχωρήσεις.

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπατάκου- ο οποίος προσλήφθηκε επίσημα- γίνονται αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις της ομάδας, ο οποίος έχει στην διάθεσή του και τους Φλώρο και Ταμπούρη που ήταν άρρωστοι την προηγούμενη εβδομάδα και δεν αγωνίσθηκαν στην Ερμιονίδα.

 

Ολα τα παραπάνω στοιχεία συνηγορούν ότι μπορεί να γίνει ενα νέο ξεκίνημα και ο Παναργειακός να εμφανισθεί καλύτερος στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την Κυριακή, με αντίπαλο τον Πανηλειακό, μια ομάδα με την ίδια πάνω-κάτω δυναμικότητα και με την οποία το πρώτο παιγνίδι στον Πύργο είχε λήξει 0-0.