Γ’ Εθνική: Ο Δημ.Μπατάκος είναι ο νέος προπονητής του Παναργειακού

0
1087

 

Ο Δημήτρης Μπατάκος είναι ο νέος προπονητής του Παναργειακού, ο οποίος από σήμερα πιάνει δουλειά και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

 

Βεβαίως, να θυμίσουμε ότι είχε προπονήσει την ομάδα και για τρεις ημέρες και ήταν στον πάγκο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, στην συνέχεια επέστρεψε στις Σπέτσες και μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Δρεπανιακό, υπέβαλλε την παραίτησή του, αφού ενημέρωσε τους νησιώτες ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Παναργειακού να αναλάβει την ομάδα ως το τέλος της περιόδου.
Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Παναργειακού αναφέρει: “Ο Παναργειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μπατάκο.
Αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση.”
Ανακοίνωση εκδόθηκε και από τις Σπέτσες, η οποία αναφέρει:
Μετά το πέρας του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Δρεπάνου, ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Μπατάκος, δήλωσε την αποχώρηση του από την Μπουμπουλίνα, αφού του έγινε πρόταση να αναλάβει την ομάδα του Παναργειακου την οποία και αποδέχθηκε.
Έτσι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια ήταν συναισθηματικά έντονα φορτισμένο λόγο αυτής της εξέλιξης.
Ο αρχηγός της ομάδας Θεοδόσης Βιγκλιάρης εκ μέρους των παικτών μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Δημήτρη Μπατάκο, και τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν στην τετράμηνη παραμονή του στον Σύλλογο.
Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο αποχωρών προπονητής ο οποίος ευχαρίστησε όλους με όσους συνεργάστηκε.
Εκ μέρους της Διοίκησης θα ήθελα αποχαιρετώντας τον Δημήτρη να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας, και ότι πέρα από τις επαγγελματικές σχέσεις που ήταν εξαιρετικές, αυτό που μένει στο τέλος είναι η εκτίμηση, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη πού προέκυψε απο αυτή τη συνεργασία, και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο.
Άλλωστε η εκτίμηση διαρκεί για πάντα, ενω οι επαγγελματικές συνεργασίες έχουν ημερομηνία λήξης.
Σου ευχόμαστε στη νέα σου ομάδα καλή επιτυχία και σε ευχαριστούμε”.
Έτσι, η ομάδα του Παναργειακού, επιστρέφει στην “κανονικότητα”, με την έννοια οτι προχωρά το σχέδιο να ολοκληρωθεί η χρονιά με ντόπιους ποδοσφαιριστές και ντόπιο προπονητή, έναν άνθρωπο που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας και θα παλέψει μαζί της να βγουν οι αγώνες με αξιοπρέπεια.