Γ’ Εθνική: Πήρε παίκτες και ψάχνει άλλους δύο η Ερμιονίδα

0
1062

 

Δύο νέους ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε χθες η Ένωση Ερμιονίδας, κατά του Παναργειακού, τον Ανδρέα Μπαβέλη και τον Αλέξανδρο Μυσιούδη.
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Μπαβέλης προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Άρης, της ΠΑΕ Ηρακλής και των τμημάτων Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας. Ακολούθησε η Montanesa (ομάδα Δ´Εθνικής της Ισπανίας) με έδρα τη Βαρκελώνη, για 10 παιγνίδια. Με τον Αγροτικό Αστέρα αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2019 όταν γύρισε από Ισπανία, το καλοκαίρι πήγε στον Πανηλειακό και μάλιστα πέτυχε ένα γκολ απέναντι στην Ερμιονίδα.

 

Ο 19χρονος αμυντικός Αλέξανδρος Μυσιούδης, αγωνίσθηκε ως αλλαγή για 20′. Προηγούμενες ομάδες του η Αναγέννηση Κολινδρού (ΕΠΣ Πιερίας), η οποία στην περίοδο 1995-1995 αγωνιζόταν στην Β΄Εθνική και στην Νίκη Αγκαθιάς ομάδα του δεύτερου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Στο γήπεδο ήταν και ο 21χρονος επιθετικός Παπακωνσταντίνου, προερχόμενος από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, του οποίου όμως το δελτίο δεν πρόλαβε να εκδοθεί.
Από εκεί και μετά υπάρχει ανάγκη για απόκτηση ενός τερματοφύλακα μετά την απόφαση του Γαβαλά να αποχωρήσει (οπότε έμεινε μόνο ο Κύρου) και ενός ακόμη μέσου.