Α1 Αργολίδας: Δεν σκόραρε και δεν κέρδισε στις Σπέτσες ο Αστέρας Δρεπανιακός

0
1143

Σε ενα παιγνίδι, αν δεν μπεί γκολ, δεν κερδίζει κανείς! Τόσο απλό αυτό που έγινε στις Σπέτσες, όπου από την στιγμή που ο Αστέρας Δρεπανιακός δεν κατόρθωσε να σκοράρει σε τόσες ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0 και έτσι στο -7 από την Κορωνίδα Κοιλάδας. Ουσιαστικά σήμερα τέθηκε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1′ όταν ο Μλάντοφ βγήκε σε θέση βολής αλλά το έχασε.
Σε όλο το πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να απειλήσει είχε κάποια σουτ, έστω κι αν δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Πιττερός.
Ο φιλοξενούμενος είχε δύο φοβερές ευκαιρίες με τον Βερβενιώτη έξω και μια κεφαλιά με τον Ταραντίλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας άσκησε μεγάλη πίεση, οι Σπέτσες κλείσθηκαν στην περιοχή τους και τελικά κράτησαν το μηδέν. Για να γίνει αυτό βέβαια, χάθηκαν και πάλι σημαντικές ευκαιρίες από τους Ταραντίλη, Δήμα, Βερβενιώτη, αλλά οι κορυφαίες ήταν στο 75′ και στο 85′.
Στην πρώτη περίπτωση ο Χριστόπουλος βρέθηκε μόνος με εξουδετερωμένο τον Μουράτη, αλλά καθυστέρησε τόσο όσο να τον κόψουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Στην δεύτερη περίπτωση, από σέντρα, ο Μίχος βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι και ενω μπορούσε να κάνει οτιδήποτε έπιασε βιαστική κεφαλιά στο δοκάρι.
Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που αναζητούν πλέον όσους βαθμούς μπορούν για να μείνουν στην κατηγορία.
Συνθέσεις
ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Μουράτης, Τσούνη, Παπανδρέου, Σούλιας, Βιγκλιάρης- Μέξης, Μλάντοφ, Γιαννακόπουλος, Ρούσσος (57′ Ν.Βελιώτης), Βασιλείου (88′ Χρ.Βελιώτης), Καραζούπης (74′ Μπαλτάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βασ.Γεωργακόπουλος): Πιττερός- Καρδάσης, Προύντζος, Γκιαούρης, Μαούρης- Μελάνης (57′ Μίχος), Μανδύλης, Μπούρης (60′ Χριστόπουλος)- Βερβενιώτης (75′ Γεώργας), Ταραντίλης, Δήμας.

*Προσθήκη της τελευταίας στιγμή ο Γιαννακόπουλος από την Κορωνίδα Κοιλάδας για τις Σπέτσες, που είναι σε αναζήτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.