Α1 Αργολίδας: Έμειναν στο 0-0 Αργοναύτης και Ποσειδώνας Διδύμων

0
479

Κόλλησαν στο μηδέν Αργοναύτης και Ποσειδώνας Διδύμων, σε ένα ισορροπημένο παιγνίδι, όπου το κατόρθωμα ήταν που καμία από τις δύο ομάδες δεν έχασε παίκτη σε αυτό το γήπεδο.

 

Κοντά βαθμολογικά οι δύο ομάδες, δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες.

Ο Αργοναύτης μετά το 15λεπτο , πήρε μέτρα στο γήπεδο και ήταν πιο επιθετικός, ενω στην επανάληψη ο Ποσειδώνας ήλεγξε καλύτερα τον ρυθμό και δεν απειλήθηκε εκτός από μια περίπτωση στο 68′.

Στο 1′ σέντρα του Σιακερλή απο δεξιά, κεφαλιά του Λιαγκρή μόλις άουτ.
Στο 33′ σέντρα του Σιακερλή κεφαλιά από τον Αϊβαλιώτη άουτ.
Στο 36′ σέντρα του Ευσταθίου απο αριστερά, κατέβασμα και σουτ απο τον Δριμούρα, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Για τον Ποσειδώνα ενα φάουλ του Κέλλη πέρασε ελάχιστα έξω και σε μια αντεπίθεση με τον Σχοινά, αυτός την ώρα που έβγαινε σε θέση βολής λόγω του γηπέδου έχασε το κοντρόλ.

Στο 58′ φάουλ του Αϊβαλιώτη λίγο έξω.
Στο 61′ προσπάθεια απο τον Α.Οψιμούλη και παράλληλο γύρισμα, ο Κέλλης δεν πρόλαβε να βρεί τη μπάλα.
Στο 63′ σουτ του Λιαγκρή απο καλή θέση απο το ύψος της περιοχής, λίγο έξω.
Στο 68′ γύρισμα του Ευσταθίου, Σιακερλής και Δριμούρας έπεσαν στην μπάλα, τελικά κόντραρε και οι αμυντικοί του Ποσειδώνας έδιωξαν στο τέλος.

Για τον Ποσειδώνα σουτ του Αντωνόπουλου πέρασε έξω και προσπάθεια με τον Σχοινά κόπηκε.

Συνθέσεις:
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Καπλατζής): Πνευματικός- Ασπιώτης, Γατσάκος, Μπόμπος, Ευσταθίου- Λιαγκρής (89′ Π.Καπλατζής), Τσουρδίνης, Παπαϊωάννου, Σακερλής (73′ Λιαγκριδώνης), Αϊβαλιώτης, Δριμούρας (79′ Παναγής).
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δ. (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Κωτσαράς, Αντ.Λαζάρου, Ι.Οψιμούλης, Μπάρδης- Αργ.Λαζάρου, Τσίτσι (25′ λ.τρ. Κοροντίνης- 87′ Τρέσα), Α.Οψιμούλης (90′ Α.Κονδύλης)- Μπροδήμας (55′ Αντωνόπουλος), Σχοινάς, Κέλλης.