Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε πριν λίγο η πρόσκληση Κίκιλη από το Ναύπλιο 2017

0
735

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Ναύπλιο 2017, η λύση της συνεργασίας με τον Αλέξη Μαντζούνη και η πρόσληψη του Τόμι Κίκιλη.

 

Στην πρώτη ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Μαντζούνη για όλη τη συνεισφορά του στην ομάδα του Ναύπλιο 2017 από την αρχή του πρωταθλήματος έως και σήμερα και να ανακοινώσουμε και επίσημα την αποχώρησή του από τη θέση του προπονητή από σήμερα.
Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Η ανακοίνωση που αφορά τον νέο προπονητή:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον Τόμμυ Κίκιλη στην οικογένεια του Ναύπλιο 2017 ως νέο προπονητή της ομάδας.
Η Διοίκηση εμπιστεύτηκε τον Τόμμυ να συνεχίσει την επιτυχημένη έως σήμερα πορεία της ομάδας και να αποτελέσει σύμμαχο στο στόχο για το τελικό επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Τέλος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως ο Μπλένταρ Χριστόφορος Κόλα, όντως παρευρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, αλλά ως προσωπικός φίλος του Παναγιώτη Ταχτσίδη υποστηρίζοντας την ομάδα και μόνο.
Καλή επιτυχία στον Τόμμυ! Καλή συνέχεια στην ομάδα!”

 

Η τελευταία αυτή σημείωση που αφορά τον Χριστόφορο Κόλα, δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο ίδιος δεν ήθελε να δεσμευθεί επισήμως επειδή παραμένει στενός συνεργάτης του Ουζουνίδη και θα τον ακολουθήσει αν αναλάβει κάποια μεγάλη ομάδα.