Α1 Αργολίδας: Με Μητροσύλη στον πάγκο και 3 μετεγγραφές ο Πανναυπλιακός

0
1181

Με τον Μητροσύλη στον πάγκο-που επέστρεψε- σχεδιάζεται αυτή την εβδομάδα ο Πανναυπλιακός, με στόχο να βγεί η χρονιά χωρίς προβλήματα και να τερματίσει σε μια αξιοπρεπή βαθμολογική θέση.

 

Η νέα διοίκηση-που επισήμως δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη- κινήθηκε αυτές τις δυο-τρείς μέρες που ανέλαβε, να ενισχύσει τον ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση, σήμερα απέκτησε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενω επέστρεψε και ο Δημ.Μπρέγιανος.

Να θυμίσουμε πως ο τελευταίος, είναι γεννημένος το 1980 τις δύο προηγούμενες περιόδους ήταν στον Πανναυπλιακό, ενώ το καλοκαίρι πήγε στον Δυοβουνιώτη.

Τα άλλα δύο νέα πρόσωπα, είναι ο Αργύρης Δαγρές (γεν. το 2002) απο τον Πανασιναϊκό, τον οποίο είχε ο Μητροσύλης και στον Ποσειδώνα Διδύμων. Έως τώρα αγωνίσθηκε στην Ασίνη 326′.

Ο τρίτος είναι ο Χρήστος Καλλιάνος (γεν. το 2002), ήταν στον Αστέρα Δρεπανιακο (χρησιμοποιήθηκε 254′ και πέτυχε 1 γκολ) και πέρυσι αγωνίσθηκε στον Πανασιναϊκό.

Οι προσπάθειες να δυναμώσει το ρόστερ συνεχίζονται, με απόλυτη προτεραιότητα τον τερματοφύλακα. Για την θέση αυτή θα γίνει προσπάθεια να έχει αποκτηθεί μέχρι αύριο κάποιος, αλλιώς κανείς δεν ξέρεις ποιός θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Τροιζηνιακό.