ΕΠΣ Αργολίδας: Νίκη για την Κ14 και ήττα για την Κ12 από την Δυτική Αττική

0
665

Μια νίκη και μια ήττα είναι ο απολογισμός των σημερινών αγώνων για το πρωτάθλημα Ενώσεων της ΕΠΟ, ανάμεσα στις μικτές ομάδες Κ12 και Κ14 της Αργολίδας, με αντίπαλες τις αντίστοιχες της Δυτικής Αττικής.

Κ12

Η ομάδα των κάτω των 12 ετών δέχθηκε ένα γκολ ανά ημίχρονο και έμεινε στον 1 βαθμό, αφού σε 3 αγώνες έχει 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Ξεκίνησαν οι: Κωτσιαντής, Ρέσκος, Γιωννάς, Λαυρενιάδης, Βλάσσης, Δήμας, Μπλάτσος, Καραγιάννης, Τσαγδής.

(Έπαιξαν και οι: Παναγόπουλος, Κωστάκης, Μποζιονέλος, Γιδόπουλος, Γκιάτα, Ρούσσης).

Κ14

Η ομάδα κάτω των 14 ετών, ήταν ανώτερη και επικράτησε με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκε μόνο μια ευκαιρία , αλλά ο Σουλελές μόνος από πλάγια και σε σχεδόν κενή εστία, αστόχησε.

Στο δεύτερη ημίχρονο η ομάδα της Αργολίδας ξεκίνησε πολύ καλά και είχε δύο ευκαιρίες με Πίκουλη και Σουλελέ, αλλά δεν σκόραρε. Αντίθετα, κόντρα στη ροή του αγώνα στο 15’ έγινε το 0-1.

Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση της Αργολίδας με τον Καραργύρη, από λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, με ψηλοκρεμαστό σουτ στο απέναντι “γάμα” ισοφάρισε.

Το 2-1 ήλθε 5’ αργότερα, από σέντρα του Σουλελέ από δεξιά και πλασέ του Καζά.

Ακολούθησαν δύο σουτ του Ντερβίσι λίγο άουτ.

Η ομάδα της Αργολίδας έχει 7 βαθμούς (2 νίκες και 1 ισοπαλία) και 7-2 τέρματα.

Αγωνίσθηκαν οι: Μπελερής, Καζάς (Χρονόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Τζάνος, Μπουρδέρης, Μούγιος (Νίκας), Πίκουλης (Μιχόπουλος), Συρεγγέλας, Σουλελές, Ντερβίσι, Μαυρόγιαννης (Καραργύρης). Δεν αγωνίσθηκαν οι Ιβανοφ, Μπερζόι, Καρκαγκέλης.

Επόμενα παιγνίδια στις 22 του μήνα, στην Κόρινθο.