Γ’ Εθνική: Κάλεσμα των παικτών του Παναργειακού να βρεθεί λύση!

0
681

Η σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης του Παναργειακού οτι αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, δεν είναι η τελευταία πράξη του …δράματος για την άλλοτε ισχυρή ομάδα του Άργους.

 

Πριν λίγο, οι παίκτες του Παναργειακού μέσω της επίσημoυ λογαριασμού Facebook της ομάδας, προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:

“Οι παίκτες του ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ εκφράζουμε την στεναχώρια μας για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ιστορική ομάδα μας. Έχοντας διοίκηση η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή είναι συνεπής απέναντι μας, εκφράζουμε την απορία πως φτάσαμε στα σημερινά γεγονότα.

Εμείς θέλοντας να δείξουμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Άργους ότι παραμένουμε ενωμένοι και πιστεύουμε ακόμα ότι μπορεί να βρεθεί μια βιώσιμη λύση ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, καλούμε όλους αυτούς που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν να το αποδείξουν έμπρακτα.

Εμείς ως παίκτες ονειρευόμαστε ζωντανό και μεγάλο τον Παναργειακό μας και δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε”.

Υ. Γ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ;”

 

Με λίγα λόγια, καλούν τους φίλους της ομάδας να συστρατευθούν και να βρεθεί λύση ώστε η ομάδα να μην αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες υπάρχει κάποια κινητικότητα στην πόλη, με σκοπό να βρεθεί λύση έστω την τελευταία στιγμή και η ομάδα να συνεχίσει. Ακόμη όμως και να βρεθούν κάποια χρήματα για τις λειτουργικές ανάγκες, το ερώτημα είναι αν μπορεί να αποσυρθεί το επίσημο αίτημα που στάλθηκε σήμερα το μεσημέρι στην ΕΠΟ. Με βάση αυτό το αίτημα, η ΕΠΟ δεν όρισε διαιτησία για τον αγώνα της Κυριακής και φέρεται πως η Ερμιονίδα θα πάρει χωρίς αγώνα τους 3 βαθμούς.

Από την άλλη, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, σύμβουλος της ΕΠΟ επικοινώνησε με την ομάδα της Ερμιονίδας και την ενημερώσε πως υπήρξε τηλεφωνικό αίτημα απο μέλος της διοίκησης του Παναργειακού, με το οποίο ζητήθηκε παράταση έως αύριο το μεσημέρι, καθώς γίννονται οι τελευταίες προσπάθειες να βρεθεί λύση. Αν τελικά βρεθεί λύση και ο Παναργειακός συνεχίσει, τότε μπορεί να ορισθεί και αύριο διαιτησία…

Πάντως, είτε ο Παναργειακός συνεχίσει είτε σταματήσει, είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ενα σοβαρό ποσό στην ΕΠΟ, που αντιστοιχεί στο πρόστιμο αποχώρησης.