Γ.Ψυχογιός: “Παραδίδω τον Πανναυπλιακό στην μοναδική αξιόπιστη πρόταση που μου έγινε”

0
911
Την αποχώρησή του από τον Πανναυπλιακό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ψυχογιός.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, εδώ και καιρό είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε ανθρώπους της πόλης και αποφάσισε να παραδώσει στην μοναδική αξιόπιστη λύση που του παρουσιάσθηκε, αφού ο ίδιος αδυνατεί να συνεχίσει μόνος να σηκώνει το οικονομικό βάρος.
Αναλυτικά η δήλωση Ψυχογιού:
“Μετά τις τελευταίες προσκλήσεις που απηύθυνα για στήριξη στην προσπάθεια του Πανναυπλιακού να σταθεί όρθιος, η μοναδική αξιόπιστη πρόταση που μου κατατέθηκε ήταν αυτή του κ.Χάρη Αντωνιάδη.
Πρόκειται για ένα ηθικό στοιχείο, πρώην πρόεδρος του Παναυπλιακού, με τον οποίο έχουμε συνυπάρξει ως ποδοσφαιριστές και στον Παλαμήδη και στον Πανναυπλιακό. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Για το καλό του Πανναυπλιακού, αποφάσισα να αφήσω την ομάδα να προχωρήσει μπροστά μέχρι το καλοκαίρι με διοικούσα επιτροπή και μετά μέσω γενικής συνέλευσης να αποφασισθεί η όποια πορεία του.

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίζει επί 4 χρόνια μόνος να χρηματοδοτεί μια ομάδα στο τοπικό. Ο Πανναυπλιακός δεν πρέπει να εξαρτάται από κανέναν διεκδικητή της ΕΠΣΑ και από πολιτικά πρόσωπα, πρέπει να ανήκει στον κόσμο του.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου συμπαραστάθηκαν αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τον γιό μου Νίκο, τον Δημ.Κανούση, τον Βασίλη Σιδέρη, όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν, τους προπονητές και τον Νίκο Μπόμπο (που όποτε χρειάσθηκε ήταν δίπλα στην ομάδα). Τέλος όσους προσέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο την στήριξή τους στην προσπάθεια που κατέβαλα.
Την ομάδα την παρέλαβα στην Α1 και στην Α1 την παραδίδω”.