Γ’ Εθνική: Με “πειραματικό” σχήμα στην επίθεση η Ερμιονίδα στο Γύθειο

0
611

Με εντελώς “πειραματικό” σχήμα θα εμφανισθεί αύριο στο Γύθειο η Ένωση Ερμιονίδας, με στόχο ενα θετικό αποτέλεσμα, αφού να θυμίσουμε στον πρώτο γύρο υπέστη στην έδρα της ήττα με 1-0 και θέλει βαθμούς για να διατηρείται μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις.

 

Και λέμε “πειραματική” επειδή αποχώρησαν την περίοδο των διακοπών οι δύο από τους τρείς επιθετικούς της, ο Ποζατζίδης (για τα Τρίκαλα) και ο Τριμπόνιας (για την Κορωνίδα Κοιλάδας).

Οπότε ο Νόλης, προφανώς θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά σχήμα με επιθετικούς τους Φερνάντες, Κωτσιαρίδη, Κατσιαμήτα.

Πάντως, η διοίκηση της ομάδας ήδη έχει κινηθεί και βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστές για να συμπληρώσει το ρόστερ της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την Δευτέρα αναμένεται ένας επιθετικός, ενω σε εξέλιξη είναι συζητήσεις με άλλους δύο περιφερειακούς επιθετικούς και έναν αμυντικό χαφ.

Σε αυτούς θα προστεθούν δύο μικροί από την περιοχή. Απο τους οποίους, ο ένας ήδη από χθές Παρασκευή θεωρείται παίκτης της Ένωσης. Πρόκειται για τον 16χρονο επιθετικό Δημ.Δεστέ (γιό του βοηθού του Νόλη, Στρατή Δεστέ). Ο Δημήτρης τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ομάδες υποδομής της Ένωσης Ερμιονίδας και στην συνέχεια (2017-2019) αγωνίστηκε με τα χρώματα της γενέτειράς του τον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου, με τον οποίο  σε 25 παιγνίδια πέτυχε και 1 γκολ. Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Κορωνίδα Κοιλάδας, με την οποία κι αγωνίστηκε σε έναν αγώνα.