Α1 Αργολίδας: Σπουδαία νίκη με 3-2 ο ΑΟ Χώνικα στον Αριστείωνα Λυγουριού

0
654

Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ματς της ημέρας αυτό του Λυγουριού ανάμεσα σε Αριστείωνα και ΑΟ Χώνικα, αφού είναι δύο από τις ομάδες με στόχο την παραμονή.

 

Η ομάδα του Χώνικα ενισχυμένη με νέο τερματοφύλακα και δύο Γεωργιανούς, έδειξε εξαιρετικά καλά στοιχεία και παρά τις δύο ελλείψεις βασικών που είχε, αξιοποίησε τις ευκαιρίες του, προηγήθηκε με 1-0 , 2-1 και 3-1 και έφυγε με τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Από την άλλη, ο Αριστείωνας έχασε νωρίς λόγω τραυματισμού τον τερματοφύλακα Μπαβέλλα, χρησιμοποίησε αναγκαστικά τον 15χρονο Ρούμπο και δέχθηκε τα γκολ με σουτ εκτός περιοχής.

 

Αρκετά καλό παιγνίδι απο τις δύο ομάδες, αρκετές ευκαιρίες κι απο τις δύο πλευρές, με μερικές σωτήριες επεμβάσεις για τους φιλοξενούμενους ο Λογοθέτης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αριστείωνας απείλησε με τον Ταμπουράκη, τον Σερέτη και δύο φορές με τον Κουβάτσο.

Για τον Χώνικα, στο 2′ απο αριστερά ο Μοσεβίλι γύρισε παράλληλα για τον Μαυρόγιαννη, ο οποίος σε θέση τετατετ δεν βρήκε καλά τη μπάλα κι έχασε την ευκαιρία.
Στο ο Γούλας γύρισε στον Συμεωνίδη, αυτός σούταρε έξω.
Στο 18′ ο Γούλας έκλεψε μια παράλληλη μπαλιά των αντιπάλων και με σουτ έκανε το 0-1.

Ακολούθησαν τέσσερις πλαγιοκοπήσεις απο τον Μοσεσβίλι, αλλά οι Συμεωνίδης, Μαυρόγιαννης δεν βρήκαν καλά τη μπάλα και δύο φορές πρόλαβαν οι αμυντικοί του Αριστείωνα να διώξουν.

Στο 43′ ισοφάρισε ο Αριστείωνας με τον Κουβάτσο, που πήρε μια κάθετη και βγήκε τετατετ.

Στο 70′ Ο Νικολάου πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής, γύρισε και με σουτ πέτυχε το 1-2.
Στο 78′ με σουτ του Γούλα έξω απο την περιοχή έγινε το 1-3.
Στο 88′ με ατομική ενέργεια ο Κουβάτσος βγήκε τετατετ και μείωσε σε 2-3.

Ο Αριστείωνας είχε ευκαιρίες με Ταμπουράκη και Κουβάτσο (απο δύο) τις οποίες εξουδετέρωσε ο Λογοθέτης, ενω ο Χώνικας είχε αρκετές πλαγιοκοπήσεις με Γούλα και Μοσεσβίλι αλλά δεν ολοκληρώθηκαν σωστά.

 

Συνθέσεις
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ν.Σαρρής): Μπαβέλλας (25’λ.τρ. Ρούμπος)- Τσιάλαφος, Κούρτης, Γεώργας, Χρόνης- Γαβριηλίδης, Σερέτης, Τριμπός (75′ Μπέκας)- Κουβάτσος, Ταμπουράκης, Οψιμούλης (78′ Ρέκκας).
ΑΟ ΧΩΝΙΚΑ (Βασ.Παπαδόπουλος): Λογοθέτης- Ντ.Μέτα, Μαραγκός, Πίκο,ς Ρόκκας (77′ Χαρατσάρης)- Κουχίτζε, Τζέλιας, Συμεωνίδης (86′ Α.Μέτα)- Γούλας, Μαυρόγιαννης (67′ Νικολάου), Μοσεσβίλι.