Α1 Αργολίδας: Με γκολ του Α.Οψιμούλη ο Ποσειδώνας Διδύμων νίκησε τον Πόρο

0
572

Το γκολ του Αργύρη Οψιμούλη στο 32′ αποδείχθηκε καθοριστικό στην αναμέτρηση του Ποσειδώνα Διδύμων με τον Πόρο.

 

Μέτριο παιγνίδι- προφανώς επηρεασμένες οι ομάδες από την διακοπή, αλλά και τις απουσίες.

Πολλές φάσεις δεν έγιναν μπροστά στις δύο εστίες, αφου ο Πόρος δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, σημείο στο οποίο ο γηπεδούχος πέτυχε το γκολ του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση, αλλά όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά, έχοντας να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Διδύμων που έπαιξε προσεκτικά για να κρατήσει το γκολ και από την άλλη να βγεί με μεγάλες μπαλιές στην αντεπίθεση.

Το γκολ πέτυχε με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή ο Α.Οψιμούλης στο 32′.

Στο 10΄ δυνατό σουτ του Κέλλη έδιωξε εντυπωσιακά στο αριστερό του «γάμα» ο Βλάχος.

Στο 25′ απο κόρνερ και κεφαλιά του Αν.Λαζάρου, η μπάλα στρώθηκε στον Ι.Οψιμούλη, το δυνατό σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή, έφυγε ψηλά πάνω.

Στο 35΄ σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά ο Κέλλης έπιασε αδύναμη κεφαλιά πού μπλόκαρε ο Βλάχος και στο επόμενο λεπτό τον πρόλαβαν μόλις οι αμυντικοί του Πόρου

Ο Πόρος είχε ενα σουτ του Ρούσσου κι ενα φάουλ του Ζώρα.

Στο δεύτερο μέρος από ατομική προσπάθεια ο Α.Οψιμούλης έχασε το κοντρόλ τελευταία στιγμή πριν πλασάρει και δύο φορές ο Μπροδήμας δεν έκοψε τη μπάλα στον ευρισκόμενο σε καλή θέση, Κέλλη.
Από την μεριά του ο Πόρος είχε σουτ του Στάικου, πλασέ του Δεϊμέζη που απέκρουσε ο Μαμουτάι και ενα φάουλ του Ζώρα.

 

Συνθέσεις:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ.(Βασ.Οψιμούλης) : Μαμουτάι-Κωτσαράς (92′ Ε.Προσίλης), Μπάρδης (71΄Τρέσα), Ι.Οψιμούλης, Αντ.Λαζάρου- Τσίτσι, Αργ.Λαζάρου, Αργ.Οψιμούλης (89′ Σ.Κονδύλης)- Σχοινάς, Μπροδήμας (80′ Κοροντίνης), Κέλλης.
ΠΟΡΟΣ (Γ.Πάνου): Βλάχος- Μυσλίμ, Βελτσάνης, Ντάπι, Αναγνωστόπουλος- Ζώρας, Ρούσσος, Καρνέζης (55′ Καραμάνος), Πάνου Αγ.,(46΄Στρατηγός), Δεϊμέζης, Στάικος (80΄Βούρτσας).