Α1 Αργολίδας: Επιστολή παραίτησης Δ.Κανούση απο τον Πανναυπλιακό

0
801

Οι εξελίξεις στον Πανναυπλιακό συνεχίζονται και πριν από λίγο, την παραίτησή του απο την διοίκηση, υπέβαλλε ο γραμματέας του Δ.Σ., Δημήτρης Κανούσης.

 

Να σημειωθεί πως πρόκειται για άνθρωπο που συνδέεται επί σειρά ετών με φιλία με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Ψυχογιό, τον οποίο στήριζε έως τώρα απόλυτα. Σήμερα όμως – όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση παραίτησης πιο κάτω- ο Δ.Κανούσης αφήνει σαφέστατες αιχμές για τις επιλογές του προέδρου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέλοντας να περισώσω τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπειά μου, αλλά και την υγεία μου, δηλώνω ότι παραιτούμαι από το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού.
Διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου από τις όποιες επιλογές, κινήσεις ή ό,τι άλλο από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου, αφού αυτές σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζουν, δεν με αντιπροσωπεύουν και ως εκ τούτου διαφωνώ κάθετα.

Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη φάση, σε λεπτομέρειες, για το τί έγινε στον σύλλογο τις τελευταίες μέρες, από ποιούς και για ποιόν λόγο, εκτός αν προκληθώ.

Συμμετείχα στο ΔΣ τα τελευταία 3,5 χρόνια και στήριξα όσο κανείς άλλος όλες τις επιλογές, σωστές ή λάθος, με τεράστιο προσωπικό κόστος που όμως δεν το υπολόγισα, προκειμένου να σταθεί ο σύλλογος. Όμως ως εδώ. Τα πάντα έχουν ένα όριο.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνεργάσθηκα αυτά τα χρόνια, ζητώ συγγνώμη αν στενοχωρήθηκα με κάποιους, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κάτι προσωπικό και βέβαια εύχομαι ολόψυχα στον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.