Γ’ Εθνική: Με προσωρινό προπονητή τον Δ.Μπατάκο προετοιμάζεται ο Παναργειακός

0
1523

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπατάκου θα γίνουν οι προπονήσεις του Παναργειακού μέχρι τον αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ Άργους, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

 

Ανάλογα με το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, η διοίκηση θα επανεξετάσει την στάση της για την συνέχεια, αν θα συνεχίσει δηλαδή και θα τερματίσει το πρωτάθλημα, ή θα αποχωρήσει, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ομάδα θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Αν και όπως δείχνουν τα πράγματα, με μόνο τους ντόπιους, το μηνιαίο κόστος συντήρησης της ομάδας πέφτει σε διαχειρίσιμα επίπεδα.

Σήμερα στην προπόνηση ήταν 15 ποδοσφαιριστές, απο τους οποίους οι 13 είναι ντόπιοι, συν τους Κασπατσώρη και Ασπιώτη που συνεχίζουν (από τους εκτός νομού).

Στον αριθμό των 15 που προαναφέραμε είναι και ο νεαρός μέσοεπιθετικός Γιώργος Καλογεράκης, ο οποίος έμεινε προ ημερών ελευθερος απο τον ΑΟ Υπάτου και επιστρέφει στην ομάδα του Άργους μετά απο δύο περίπου χρόνια. Να θυμίσουμε πως ο Καλογεράκης είναι γεννημένος το 2000 και μετά τον Παναργειακό είχε πάει στην δεύτερη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, το καλοκαίρι πήγε στο Κερατσίνι κι απο κεί στον ΑΟ Υπάτου.