Α1 Αργολίδας: Απαντά στον Μητροσύλη ο Πανναυπλιακός

0
1299

Με σημερινή του ανακοίνωση, ο Πανναυπλιακός απαντά στον Νίκο Μητροσύλη για τα όσα αυτός ανέφερε για την κατάσταση στον σύλλογο.

 

Η ανακοίνωση:

«Επειδή όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο, π.χ. η ανοχή, η κατανόηση, η υπομονή και άλλα εκτός από το θράσος, θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινήσουμε ορισμένα πράγματα, σχετικά με πρόσφατη δήλωση του πρώην τεχνικού του συλλόγου κ.Μητροσύλη.

  1. Ο κ.Μητροσύλης απολύθηκε από τον σύλλογο. Δεν υπήρξε συναινετικό «διαζύγιο», λύση της συνεργασίας απο κοινού και άλλα τέτοια, αφού ο ίδιος ουδέποτε δήλωσε παραίτηση.
  2. Προσελήφθη, αφού προηγουμένως είχαμε συζητήσει με 4 τεχνικούς, που για σοβαρούς επαγγελματικούς τους λόγους δεν μπορούσαν να αναλάβουν τον σύλλογο.
  3. Από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά δεν έγινε ούτε μια προπόνηση. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν υπήρχε επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών γι αυτό. Να σημειώσουμε ότι στην προηγούμενη ομάδα που ήταν, οι προπονήσεις, αν γίνονταν, γίνονταν με 3-4 ποδοσφαιριστές και οι αγώνες με 10-11. Εδώ, που σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαινε αυτό, για ποιό λόγο να γίνει αυτό; Να τονίσουμε δε ότι μέχρι τότε ήταν εξοφλημένος και μάλιστα με το υψηλό μηνιαίο ποσό που απαίτησε.
  4. Ο σύλλογος βρέθηκε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως άλλωστε συμβαίνει κατά καιρούς, με όλες τις ομάδες του πλανήτη. Αυτό διογκώθηκε υπέρμετρα και φυσικά, προκειμένου να διοχετευθεί στην ομάδα ενα κλίμα αβεβαιότητας και αμφιβολίας, χωρίς ουσιαστικό λόγο, αφού οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι σχεδόν κατά το ήμισυ των συμφωνιών, ορισμένοι και παραπάνω.

Και αυτά χωρίς να έχει τελειώσει ακόμη ο α’ γύρος. Για ποιόν λόγο λοιπόν καλλιεργήθηκε αυτό το κλίμα και με ποιόν σκοπό;

  1. Το έμψυχο υλικό που παρέλαβε ο κ.Mητροσύλης ήταν εξαιρετικό και άρτια προετοιμασμένο, κατά κοινή ομολογία. Απόδειξη οι πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας τόσο με τον κ.Μάγουλα όσο και μετά με τον ίδιο. Απλά όπως συμβαίνει πάντα σε κάθε αλλαγή προπονητή, πρόσκαιρα αλλάζει κάπως η ψυχολογία της ομάδας. Τίποτε άλλο.

Προς το παρόν αυτά αρκούν, με την ευχή να μην χρειαστεί να επανέλθουμε. Μόνο μια σημείωση: επιστρέφουμε την εkπομπή sos σ’ αυτόν που την εξέπεμψε, αφού τον αφορά. Ο Πανναυπλιακός δεν έχει ανάγκη απο sos. Στην 100χρονη ιστορία του έχει περάσει απείρως δυσκολότερες καταστάσεις και έχει επιβιώσει. Δεν έχει ανάγκη τις υποδείξεις και τις “ανησυχίες” κανενός τυχαίου και περαστικού.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι στον σύλλογο είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν είτε οικονομικά είτε ως φυσική παρουσία.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για τις τύχες του συλλόγου, να συζητήσουμε για όλα, με πρόταση σοβαρή, φερέγγυα και αξιόπιστη, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί. Αναμένουμε με ενδιαφέρον”.