Γ’ Εθνική: Έχει ορισθεί προπόνηση σήμερα στον Παναργειακό, αλλά ποιοι θα πάνε;

0
748

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναργειακό τις τελευταίες ημέρες, επισήμως πάντως η διοίκηση του Παναργειακού δεν ξεκαθαρίζει τι προτίθεται να κάνει.

 

Στόχος, από ότι φαίνεται, είναι να καταφέρει η ομάδα να παραταχθεί την Κυριακή στον αγώνα του πρωταθλήματος στο ΔΑΚ Άργους, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Το ζήτημα είναι βέβαια, πόσοι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του όποιου προπονητή. Και εξηγούμασθε:
Ο Γιώργος Διαμαντής απο τις 27 του μήνα έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει από κανένα πόστο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος δέχεται πιέσεις να είναι στην σημερινή προπόνηση που η διοίκηση όρισε, ώστε η ομάδα να κατέβει την Κυριακή. Το τί θα γίνει θα το ξέρουμε στις 2.30 το μεσημέρι, που έχει ορισθεί προπόνηση.

Τώρα, το ποιοί ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο γήπεδο: Οι εκτός Αργολίδος έχουν αποχωρήσει εκτός του Ασπιώτη (ο οποίος αναμένεται σήμερα από την πατρίδα του) και του Καπατσώρη.

Τις ελευθέρες τους έχουν πάρει ο Αλάιν (πήγε στον Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος τον πλήρωσε 1.000 ευρώ στον Παναργειακό συν 1.000 στον παίκτη από τα οφειλόμενα του Παναργειακού), Εμέκα, Κωτσοβός, Τζιόλας. Ο Τσάκα και ο Νικολόπουλος για να πάρουν τις ελευθέρες τους πρέπει να επιστρέψουν χρήματα (λόγω των προκαταβολών που είχαν πάρει).

Οπότε, στην ομάδα υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές (από τους οποίους οι 3 είναι τερματοφύλακες), οι οποίοι λογικά θα προπονηθούν σήμερα για πρώτη φορά μετά από την προηγούμενη Παρασκευή, ώστε να αγωνισθούν την Κυριακή.

 

Κρατούμε, πάντως, την αγωνιώδη προσπάθεια των όσων απαρτίζουν αυτή την στιγμή την διοίκηση του Παναργειακού, να κατέβει η ομάδα την Κυριακή στο γήπεδο.