Τσιόδρας – Ανδρής: “O Παναργειακός δεν χρωστά πουθενά, όποιος θέλει μπορεί να αναλάβει” … (Το ΒΙΝΤΕΟ από την συνέντευξη)

0
989

Σε συνέντευξη Τύπου προχώρησε σήμερα η διοίκηση του Παναργειακού, όπου ενημέρωσε για την υπάρχουσα κατάσταση, επεσήμανε και πάλι πως οι δυνατότητες της παρούσας διοίκησης είναι συγκεκριμένες και πως αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται , μπορεί εως 22 του μήνα να καταθέσει την πρότασή του.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Στην συνέντευξη βρέθηκαν, ο γεν.γραμματέας της ομάδας Θανάσης Τσιόδρας και το μέλος του Δ.Σ. Ανδρής Νίκος, οι οποίοι ανέλυσαν την έως τώρα κατάσταση.

Ο Θανάσης Τσιόδρας υπενθύμισε σε όλους πως η προσπάθεια που ξεκίνησε ουσιαστικά στις 10/9 και ενώ το πρωτάθλημα ξεκινούσε στις 22/9, ήταν εξαρχής δύσκολη , η ομάδα είχε ελάχιστα δελτία και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η στελέχωση του ρόστερ για να μπορεί η ομάδα να κατέβει αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα.

“Δεν αναφέρθηκε ποτέ από το νέο Δ.Σ. οτι χτίζεται ομάδα για πρωτάθλημα, απλά όλοι ήθελαν η ομάδα να κατέβει για το καλύτερο και αν καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Αυτή είναι μια άποψη διατυπωμένη από την αρχή”, τόνισε.

Ανέφερε επίσης, ότι χωρίς την βοήθεια του κόσμου, έσοδα από διαφημίσεις (υπάρχει μια μείωση περίπου 50% σε σχέση με πέρσι) και έσοδα από εισιτήρια (π.χ.στο τελευταίο εντός κόπηκαν 27(!) )το μέλλον είναι δυσοίωνο, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος μεγάλος χορηγός.
Σημείωσε δε, πως αυτή την στιγμή η ομάδα δεν οφείλει σε κανέναν.

Κλείνοντας τα μέλη του της διοίκησης, τόνισαν: “Το δ.σ. έχει κάνει με το παραπάνω και έχει τηρήσει αυτά που είπε από την αρχή και καλεί ανοικτά όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει την ομάδα να καταθέσει την πρότασή του μέχρι την Κυριακή 22/12 και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εκεί να συνεχίσουμε να βοηθάμε.

Σε διαφορετική περίπτωση την Δευτέρα 23/12 θα υπάρξει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι από την υπάρχουσα διοίκηση”.