Α1 Αργολίδας: Σταμάτησε το σερί του Φοίνικα ο Ποσειδώνας Διδύμων

0
729

Σταμάτησε το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων του Φοίνικα ο Ποσειδώνας Διδύμων, πετυχαίνοντας πρώτος γκολ και κρατώντας το μέσα στην Νέα Επίδαυρο.

 

Έγινε ενα δυνατό παιγνίδι και σκληρό πολλές φορές, με τους γηπεδούχους πάντως να διαμαρτύρονται για την ακύρωση ενός γκολ του Χατζόπουλου και μη καταλογισμό d;yo πέναλτι σε χέρι αμυντικού των Διδύμων και μαρκάρισμα.

Ο Φοίνικας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Ποσειδώνας σωστά στημένος δεν επέτρεπε να φτάσει η μπάλα εύκολα μπροστά στον Μαμουτάι. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά σουτ, μετά το 0-1 όμως αποδείχθηκε πως ήταν ακόμη πιο δύσκολο να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία ψάχνοντας με μεγάλες μπαλιές τον Χατζόπουλο.

Στο 3′ σε σέντρα του Τσαούση και κεφαλιά του Χατζόπουλου, έκοψε ο Οψιμούλης.
Στο 9′ σέντρα του Λούκας απο αριστερά, πέρασε παράλληλα η μπάλα χωρίς να τη βρεί κανείς.
Στο 10′ σουτ του Γκιάτη απο κοντά, πάνω στον Μαμουτάι.
Στο 20’σουτ του Τσαούση απο καλή θέση λίγο άουτ. Στο 26′ σέντρα του Χατζόπουλου στον Τσαούση στην μικρή περιοχή, αυτός άνοιξε λίγο το κοντρόλ και ο Μαμουτάι πρόλαβε.
Στο 36′ σέντρα του Τσαούση, ο Χατζόπουλος απο κοντά έστειλε τη μπάλα στον Μαμουτάι.
Στο 41′ πλασέ του Τσαούση η μπάλα δίπλα απο το δοκάρι.

Στο 50′ σέντρα του Τσαούση, κεφαλιά του Χατζόπουλου απο το δεύτερο δοκάρι, ελάχιστα έξω.
Στο 54′ σουτ του Τσαούση απο αριστερά εξουδετέρωσε ο Μαμουτάι.
Στο 58′ σέντρα του Τσαούση, κεφαλιά του Χατζόπουλου και γκολ, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 65′ σε σέντρα του Δημγκιόκα και σουτ του Χατζόπουλου, οι του Φοίνικα ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικου.
Στο 80′ μακράρισμα του Κωστόπουλου απο αμυντικό των Διδύμων, ο Φοίνικας ζήτησε πέναλτι, πάλι το αρνήθηκε ο Δρούζας.

Στο 82′ σουτ του Γκιάτη έξω απο την περιοχή, εξουδετέρωσε ο Μαμουτάι και στο 93′ κεφαλιά του Χατζόπουλου απο κοντά πάνω στον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα.

Οσο για τον Ποσειδώνα, πέτυχε το γκολ που του έδωσε τους 3 βαθμούς στο 61′ με τον Α.Οψιμούλη, που μπήκε κάθετα και πλάσαρε, απο μπαλιά του Μπροδήμα.

Είχε ευκαιρίες με τον Α.Οψιμούλη, χαμένο τετατετ με τον Κέλλη και κεφαλιά του Σχοινά στον Δαναμίδη.

Συνθέσεις:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ.Κρεμμύδας): Δαναμίδης- Διδασκάλου, Λιμνιάτης, Γαλάνης, Καπετανκωνσταντής- Γκιάτης, Δημγκιόκα, Λούκας (75′ Κωστόπουλος), Χατζόπουλος, Τσαούσης, Σερμαγιάς (10′ λ.τρ. Μπερμπτιώτης- 84′ Βαρβαρέσος).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ. (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Δήμιζας (70′ Κωτσαράς), Ι.Οψιμούλης, Λαζάρου, Μπάρδης (75′ Α.Κονδύλης)- Τσίτσι, Κοροντίνης (80′ Σ.Κονδύλης), Α.Οψιμούλης- Μπροδήμας, Σχοινάς, Κέλλης.