Α1 Αργολίδας: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και πέρασε απο το Παναρίτι με 4-2 ο Αστέρας Δρεπανιακός

0
699

Πέρασε από το Παναρίτι ο Αστέρας Δρεπανιακός με το ευρύ 4-2, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, αλλά και τις αδυναμίες των γηπεδούχων σε συγκεκριμένες θέσεις.

 

Αυτή τη φορά ο Ατρόμητος ξεκίνησε προσεκτικά, δίνοντας χώρο στον Αστέρα, όμως μετά το 0-1 η κατάσταση άλλαξε και ο γηπεδούχος προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα στο β’ και πίεσε για το γκολ, πετυχαίνοντας το στόχο του, αφού ισοφάρισε.
Το παιγνίδι ισορρόπησε, ο Αστέρας βγήκε με Δήμα και Ταραντίλη στις κόντρες. Ο Ατρόμητος είχε κάποια σουτ με Γκολέμη, Καλυβά, Κοσμά, μια κεφαλιά του Γκολέμη, αλλά ουσιαστικά κλασική ευκαιρία δεν δημιούργησε.

Στο 15′ απο κόρνερ του Δήμα, ο Προύντζος πέτυχε το 0-1.
Στην συνέχεια ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν του δόθηκαν δύο πέναλτι, το ένα σε χέρι του Ατζαμίδη σε σουτ του Ταραντίλη και το άλλο σε μαρκάρισμα του Μαλούτα στον Δήμα.

Στο 50′ έγινε το 1-1, όταν σε γύρισμα του Γ.Καλυβά απο δεξιά, ο Κοσμάς νίκησε τον Πιττερό.

Στο 60′ ο Ταραντίλης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, όπου η δεύτερη προσπάθειά του κατέληξε στα δίχτυα, αφου κόντραρε και σε αμυντικό.

Στο 65′ ο Δήμας με σουτ έκανε το 1-3.

Στο 70′ ο Μπούρης έχασε στο κέντρο και από κάθετη του Καλυβά, ο Κοσμάς βγήκε τετατετ και μείωσε σε 2-3.

Στο 85′ ατομική προσπάθεια του Ταραντίλη απο αριστερά και το 2-4.

Η νίκη είναι σημαντική για τον Αστέρα που δεν είχε τους Βερβενιώτη, Μανδύλη και ουσιαστικά στον πάγκο ήταν μόνο παιδιά της ακαδημίας.

 

Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τάσος Καραμάνος): Παπαϊωάννου- Γκρίτζαλης, Μιχαλόπουλος, Ατζαμίδης, Μαλούτα- Χρονόπουλος, Σαρακινιώτης, Παπαϊωάννου Π. (65′ Κ.Καλυβάς), Ρενάτο (38′ Γ.Καλυβάς)- Η.Γκολέμης, Κοσμάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Βασ.Γεωργακόπουλος): Πιττερός- Καρδάσης, Προύντζος, Γκιαούρης, Μαούρης- Μελάνης, Μπούρης, Λυκομήτρος (46′ Ν.Καλλιάνος)- Δήμας (91′ Ρεβίθης), Ταραντίλης (91′ Χρ.Καλλιάνος), Χριστόπουολος (70′ Κρακούλι).