Ο Οίακας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες

0
363

 

Δύο πολύ όμορφες κινήσεις, έκανε η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

 

Πιο συγκεκριμένα: Την Πέμπτη το πρωί, προπονητές και παίκτες, επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο Άργους, ύστερα από πρόσκληση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η παρουσία της ομάδας εκεί, είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει το νομό μας στο δικαίωμα των ατόμων με αναπηρίες, στον αθλητισμό. Έγινε συζήτηση με τα παιδιά, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους η γνωριμία τους με το άθλημα, βιώνοντας το μέσα από απλές κινητικές δραστηριότητες, με την βοήθεια των παικτών.

Στο τέλος προσφέρθηκαν στα παιδιά μικρά δώρα, που με μεγάλη διάθεση και προθυμία πρόσφεραν, ο κ. Μίλτος Κοτίνης από το κατάστημα ΚΑΡΝΑΓΙΟ, ο κ. Χρήστος Κατσίγιαννης από το κατάστημα ΒΑΒΥ CLICK καθώς και μία μπάλα μπάσκετ, προσφορά από τον κ. Δαγρέ και τα καταστήματα του NRG DAGRES την οποία και υπέγραψαν όλα τα μέλη της ομάδας για να παραμείνει στο σχολείο.

 

Επίσης το προηγούμενο Σάββατο, στον εντός έδρας αγώνα με το Ψυχικό, η ομάδα υποδέχθηκε με χαρά και φιλοξένησε στις κερκίδες του ΚΓ Ναυπλίου τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν.Αργολίδας. Συμβολικά παραδόθηκε η μπάλα του αγώνα στους διαιτητές για το τζάμπολ και όλα τα μέλη παρακολούθησαν με χαρά και ενθάρρυναν την ομάδα στο ματς που ακολούθησε.

Δίπλα στην κοινωνία η ομάδα του ΟΙΑΚΑ και πάντα πρόθυμα τα μέλη της, διοίκηση προπονητές και αθλητές να μοιράζουν χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους!