Γ’ Εθνική: Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Φίλων Ναυπλίου 2017 για την διαιτησία

0
794

Με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής στο Κρανίδι, όπου η Ένωση Ερμιονίδας επικράτησε του Ναυπλίου, ο Σύνδεσμος Φίλων Ναυπλίου 2017, προχώρησε σε ανακοίνωση- με χιουμοριστική διάθεση!- όπου εκφράζει τα παράπονά της για την διαιτησία του Αρκάδα Βεργέτη.

 

Αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση της φίλης ομάδος της Ερμιονίδας τα λέει όλα και μας καλύπτει απόλυτα …Δύο τρία πραγματακια μόνο να προσθέσουμε …λεπτομέρειες θα πείτε …αλλά ας τα πούμε .

Μετά το γκολ και το 0-1και στο 72 λεπτό η μαγεία των Χριστουγέννων εμφανίσθηκε στο γήπεδο με την μορφή δεύτερης κίτρινης κάρτας που έστειλε ένα εκ των κορυφαίων του αγώνα…τυχαία ήταν της ομάδος μας … για μπάνιο για να αποφύγει τον συνωστισμό αργότερο …

Ααααα και προκειμένου να αποφύγει ο ..άριστος διαιτητής τυχόν λάθος του που θα αλλοίωνε την έως τώρα εικόνα του , σφύριξε την λήξη του αγώνα τρία λεπτά πιο νωρίς από τον χρόνο που είχε ανακοινώσει !!!

Και τελειώνοντας με τις λεπτομέρειες απλα να θυμήσουμε στον υποψήφιο διαιτητή Α Εθνικής ότι πριν λίγες αγωνιστικές στο Ναύπλιο μας υποχρέωσε να μετακινήσουμε τους πάγκους των ομάδων μέσα στα κουλουαρ του στίβου …βλέπετε είμαστε άτυχοι εμείς και έχουμε Στάδιο …διότι ήθελε να προφυλάξει τον πάγκο των φιλοξενούμενων από τυχόν επιθέσεις των φιλάθλων μας …

Έλα όμως που ο αρχιτέκτονας του γηπέδου του Κρανιδίου είχε φροντίσει ο πάγκος ΜΟΝΟ των φιλοξενούμενων να είναι ΔΙΠΛΑ στην κερκίδα των γηπεδούχων και με αυτά που διαδραματίσθηκαν σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πίσω και πάνω από τον πάγο μας ανάγκασαν τον ΔΑΝΤΗ να εκδοσει το περίφημο έργο του με τίτλο ΚΟΛΑΣΗ …

Πόσο εύκολο θα ήταν το εν λόγω βιβλίο να είχε κυκλοφορήσει και στην Τρίπολη … Σίγουρα θα το είχε διαβάσει αφού ως γνωστόν ασχολείται μανιωδώς με την ανέλιξη του .

Ο αθλητισμός κύριοι ενώνει και στο ποδόσφαιρο είμαστε αντίπαλοι μόνο 90 λεπτά. Αυτό εμείς υπηρετούμε και αυτό πρεσβεύουμε . !!! Οπότε αγαπητέ και αριστε κύριε Βεργετη, αν μπορείτε μην σφυριξετε πάλι αγώνα μας ειδικά στο Ναύπλιο διότι οι πάγκοι έχουν πλέον πακτωθει στις θέσεις τους , δεν μετακινούνται και θα χρειαστεί αν γίνει λέμε αν , επανέκδοση του εργου του ΔΑΝΤΗ δηλαδή ΚΟΛΑΣΗ, να κάνετε ότι κάνατε εχθές στο Κρανίδι για να προφυλάξετε εμάς τους φιλοξενούμενους …δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ας ανεβάσει και το εξ Ερμιόνης αθλητικό site την φάση της αποβολής ώστε να αποκτήσουν όλοι την ίδια εικόνα με εμας που είμαστε στο γήπεδο !!!”