Α1 Αργολίδας: Προηγήθηκε 4-0 απο το ημίχρονο το Δρέπανο επι του Αριστείωνα Λυγουριού

0
704

Εύκολα ο Αστέρας Δρεπανιακός επικράτησε του Αριστείωνα Λυγουριού με 6-0 και χωρίς να δυσκολευθεί πρόσθεσε τους τρείς βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

Ουσιαστικά εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι οτι χρησιμοποιήιηκαν 5 παιδιά απο την ακαδημία της ομάδας και μάλιστα απο τους δύο 15χρονους, ο ένας σκόραρε και ο άλλος είχε δοκάρι!

Η ομάδα του Λυγουριού, που είχε και ελλείψεις, ήταν φανερό ότι δεν πίστευε σε αποτέλεσμα απο αυτό το παιγνίδι και μετά το 2-0, ουσιαστικά το εγκατέλειψε, βλέποντας΄το ως καθαρά διαδικαστικό. Ουσιαστικα΄είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ταμπουράκη μετά το 1-0.

Στο 16′ ο Μανδύλης με σουτ πέτυχε το 1-0.

Στο 20′ και στο 25′ σκόραρε ο Χριστόπουλος αξιοποιώντας μπαλιές των Ταραντίλη και Καρδάση.
Το σκορ έκλεισε στο ημίχρονο, ο Γκιαούρης, με φάουλ, στο 45′.

Άλλα δύο γκολ στην επανάληψη για τους γηπεδούχους. Στο 60′ με τον Καλλιάνο και στο 70′ με τον Ταραντίλη.

Αρκετές οι χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων: Δύο είχε ο Μ.Γκιαούρης, μια ο Καλλιάνος, ενώ ο Ταραντίλης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις 3-4 κλασικές ευκαιρίες που είχε.

 

Συνθέσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Βασ.Γεωργακόπουλος): Πιττερός- Καρδάσης, Προύντζος (46′ Μ.Γκιαούρης), Γκιαούρης, Μαούρης- Μελάνης (60′ Καρκούλη), Μανδύλης, Μπούρης (60′ Γαβρήλος)- Δήμας (60′ Καλλιάνος), Ταραντίλης, Χριστόπουλος.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ν.Σαρρής): Ντελίου- Λουπάκης, Κουβάτσος (70′ Ρέκκας), Γαβριηλίδης, Γεώργας (65′ Τσιάλαφος), Σερέτης, Χρόνης, Μεντής, Ταμπουράκης (80′ Παπαθανασίου), Τρίμπος, Μπέκας.