Γ’ Εθνική: Με γκολ στο 18’ έχασε ο Παναργειακός στη Σπάρτη

0
629

 

Χωρίς αποτέλεσμα έφυγε στις αποσκευές του απο την Σπάρτη ο Παναργειακός, όπου έχασε με 1-0 απο την τοπική ομάδα.

 

Έγινε ενα ανοικτό παιγνίδι, απο δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν.

Η Σπάρτη, έχοντας υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, έδειξε το καλό της πρόσωπο, ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 18’ , όταν απο φάουλ, η άμυνα του Άργους δεν έδιωξε καλά και ο Σαμπατάκος με σουτ απο την περιοχή νίκησε τον Μποζιονέλο.

Η Σπάρτη είχε και δοκάρι στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, στο 52’ με τον Γεμιστό, ενω ο Μποζιονέλος χρειάσθηκε να επέμβει σε δυο-τρείς περιπτώσεις.

Όσο για τον Παναργειακό, προσπάθησε έφθασε αρκετές φορές τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν είχε τον παίκτη που θα έκανε την τελική. Στο α’ ημίχρονο είχε σουτ με τους Παιδάκη και Κυριακόπουλο.

Ο Παναργειακός στο δεύτερο ημίχρονο έχασε διπλή ευκαιρία με τους Παιδάκη και Μπλάτσο στην ίδια φάση και η Σπάρτη είχε το δοκάρι στο επόμενο λεπτό.

 

Συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ: Τρακάκης, Κακάμης, Παναγιωτίδης, Βασιλείου, Αναστασάκος, Κάρδαρης, Μπανούσης, Σωτηρόπουλος, Σαμπατάκος, Μικελάτος, Σαμπατάκος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Διαμαντής): Μποζιονέλος- Φλεβαρης Β. (55’ Φλεβάρης Χρ.), Φλώρος (75’ Κωψτσοβός), Ασπιώτης, Τζιόλας- Εμέκα (88’ Ταμπούρης), Αλάιν, Τσάκα- Κυριακόπουλος, Παιδάκης (70’ Μανιάτης), Μπλάτσος.