Γ’ Εθνική: “Απολύθηκε ο Τσίρκοβιτς και δεν αποχώρησε” λέει το Δ.Σ. της Σπάρτης

0
691

 

Βγήκε σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της Σπάρτης σχετικά με το τέλος της συνεργασίας με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, κάτι που ουσιαστικά είχε συμβεί αποχθές, μετά και την νέα αποτυχία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

 

Στην ανακοίνωση της διοίκησης δίνονται διευκρινίσεις για το τι συνέβη και εξηγεί γιατί απομακρύνθηκε ο Τσίρκοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Aνακοίνωση λύσης συνεργασίας με Τσίρκοβιτς και αποκατάσταση της αλήθειας.
Ύστερα από ώριμη και συγκροτημένη σκέψη και μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας μας ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Πρώτον αναφέρουμε ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας μας κύριος Τσίρκοβιτς, δεν έφυγε μόνος του από την ομάδα. Ήταν απόφαση του προέδρου κυρίου Γιώργου Σκαφιδά η απόλυση του και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου. Άσχημες συμπεριφορές στον κόσμο της ομάδας μας τόσο από το Facebook όσο και στο γήπεδο αλλά και τα τελευταία αποτελέσματα ήταν ο βασικός λόγος απόλυσης του κυρίου Τσιρκοβιτς.
Ο πρόεδρος από σεβασμό και μόνο του έδωσε την ευκαιρία να φύγει νικητής (όπως ο ίδιος είχε δηλώσει και ήθελε) από την ομάδα αντιμετωπίζοντας ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ούτε εκεί.

Δεύτερον θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ Η ΣΠΑΡΤΗ απαρτίζεται από τα ίδια άτομα που ήταν και στην ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ και τα οποία με μπροστάρη τον πρόεδρο κ.Σκαφιδά Γεώργιο έχουν καταφέρει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούνται με το Λακωνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος της Σπάρτης γνωρίζει…

Τρίτον θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Τσίρκοβιτς, όσο αφορά τη συνέντευξη που έδωσε σε site όμορου νόμου για ποια ομάδα αναφέρεται όταν μιλάει λέγοντας ότι έστηναν και τα δοκάρια και τι θέλει να πει ο ποιητής…;;
Κύριε Τσίρκοβιτς έχουν γνώση οι φύλακες…..

Τέλος σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο αναγνωρίζει και δηλώνει ότι έχει 25 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και όχι 13 που αναφέρει ο πρώην προπονητής μας κύριος Τσίρκοβιτς.

Μέσω της σελίδας μας στο Facebook θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο κύριος Σκαφιδάς μιλώντας εφ’ολης της ύλης τόσο για τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται όσο και για την πορεία της ομάδας μας!!!”

 

*Τα συμβαίνοντα στην Σπάρτη αφορούν και τον Παναργειακό, ο οποίος πηγαίνει εκεί την Κυριακή, για τον αγώνα πρωταθλήματος.