Α2 Αργολίδας: Πέρασε από τα Μπόρσα με 2-0 ο Παμμετοχικός

0
973

 

Άνετη επικράτηση απέναντι στον Αστέρα Μπορσίων για τον Παμμετοχικό με 0-2, για τον 1ο όμιλο.

 

Αυτή ήταν η 3η νίκη της ομάδας του Αγίου Δημητρίου στο πρωτάθλημα, σε 5 αγώνες.

Μόλις στο 3′ ο Σοφός θα χάσει ανεπανάληπτο τετατετ αφού το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία. Στο 12′ ο Στέφανου έπιασε σούτ στη κίνηση λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 17′ ο Ρούμπος θα κλέψει την μπάλα και θα κάνει το σουτ, όμως ο Παπαδόπουλος θα αποκρούσει στο “γ”. Στο 22′ σουτ του Βασίλη Τριμπονια μεσα από τη μικρή περιοχή, η μπάλα θα βρεί στους αμυνόμενους και θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30′ ατομική προσπάθεια του Γ.Τριμπονια, δυνατό σουτ, στη γωνιά πάλι ο Στ.Παπαδόπουλος (που ήταν και ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων).

Στο δεύτερο μέρος, στο 65′ κόψιμο του Ρούμπου στο πέναλτι, ο Κατσαρός όμως δεν είχε σωστη θέση και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 74′ σε φάουλ του Σοφού, η μπάλα θα πάει “γ”, θα χτυπήσει λίγο στον τερματοφύλακα, θα στρωθεί στον Τσάνταλη που με ψυχραιμία έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και το 0-1.

Το 0-2 θα γραφτεί από τον Σοφό στις καθυστερήσεις, με αριστερό δυνατό σουτ, ύστερα από μπαλιά πίσω από την άμυνα από τον Δ.Μανώλη.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος Στ., Γεώργας (89′ Τασσόπουλος), Κωστάκης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος Σπ., Βαρελάς, Σταθάς (56′ Σκούφης), Τάγκαλης, Γεώργας Δ., Γεώργας Κ (56′ Καζάς), Λεκοσιώτης (46′ Τσατσούλης).
ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ: Χρήστου, Κατσαρός, Μανώλης Π., Τσάνταλης, Μανώλης Δ., Τριμπόνιας Γ., Σοφός Α., Τριμπόνιας Β., Ρούμπος (65′ Πασπαλιάρης Αγ.), Στεφάνου, Κατσαρός (88′ Κατσαργύρης).