Α1 Αργολίδας: Πέρασε με 2-0 από τις Σπέτσες ο Πανναυπλιακός

0
828

 

Σε συνεχόμενη αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο ο Πανναυπλιακός, που σήμερα πέρασε με 2-0 απο τις Σπέτσες και έχει προβάδισμα 7 βαθμών αυτή την στιγμή.

 

Η ομάδα του Ναυπλίου πήγε με ελλείψεις, ενώ τα πράγματα έδειχναν χειρότερα καθώς στο 36′ αποχώρησε λόγω τραυματισμού του Καραγκούνη και στο ημίχρονο αποχώρησε για το κέντρο υγείας, με σχίσιμο στο κεφάλι ο Μοντενέγκρο.
Παρόλα αυτά, το 0-1 που είχε γίνει απο το 14′ έμεινε ως το τέλος σχεδόν, οπότε και έγινε το 0-2.

Ο Πανναυπλιακός με τον Μαρτσέλο για άλλη μια φορά εξαιρετικό και συμπαγή αμυντική γραμμή, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους μετά το 0-1, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και έφυγε με το τρίποντο.

Η ομάδα των Σπετσών πίεσε ανορθόδοξα, καθώς λόγω απουσίες καθαρού εοιθετικού προσπαθούσε με πολλά γεμίσματα να φέρει τη μπάλα στη περιοχή, χωρίς επιτυχία. Κλασική ευκαιρία δεν δημιούργησε.

Στο 14′ με σουτ έξω απο την περιοχή του Σάνκα άνοιξε το σκορ.

Στο 85′ ο Σάνκα μπήκε στη περιοχή κι ανατράπηκε, το πέναλτι δόθηκε, ο Γιωργή το κτύπησε και έγινε το 0-2.

Ο Πανναυπλιακός ζήτησε νωρίτερα ένα ακόμη πέναλτι πάνω στον Γιωργή, το οποίο δεν έδωσε ο Δρούζας.

 

Συνθέσεις
ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος):Μουράτης- Θυμαράς (65′ Παπανδρέου), Τσούνη, Λαζάρου, Βιγκλιάρης- Μέξης, Ρούσσος (46′ Μπίτρι), Ούκα (88′ Μώρος), Μπαλτάς, Βασιλείου, Ιωσηφίδης (46′ Βελιώτης Ν.)
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Μαρτσέλο- Χρόνης, Κωνσταντίνου, Φίλης, Μοντενέγκρο (46′ λ.τρ. Κασάνος)- Σχίζας, Γκάβας, Σαραβάκος, Γιωργή, Καραγκούνης (36′ Γκανάς), Σάνκα.

*Ο Πανναυπλιακός ευχαριστεί την διοίκηση των Σπετσών για την φιλοξενία και στην βοήθειά της στην περίπτωση του τραυματισμού του Μοντενέγκρο.