Α1 Αργολίδας: Έχανε 2-1 στα Δίδυμα το γύρισε σε 3-2 ο Ερμής Κιβερίου

0
690

 

Νίκη με ανατροπή δύο φορές για τον Ερμή Κιβερίου μέσα στα Δίδυμα επί του Ποσειδώνα με 3-2, που έτσι παραμένει κοντά στην πρωτοπόρο Κορωνίδα Κοιλάδας.

 

Για άλλη μια φορά ήταν πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε δύο γκολ, θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο αν δεν γίνονταν δύο λάθη στην τελική επιλογή, ενω στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος έμενε απο δυνάμεις. Δεν απέφυγε και τα λάθη στην άμυνα.

Ο Ερμής γενικά είχε κατοχή μπάλας και προσπάθησε να φέρει τη μπάλα στην περιοχή του Αποστόλου, είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και για άλλο γκολ. Γενικά είχε πολύ καλύτερη εικόνα.

Στο 4΄ σουτ του Α.Οψιμούλη από δεξιά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλαλά.

Στο 11΄ το 1-0. Ο Μπροδήμας με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Α.Οψιμούλη που πλάσαρε τον Καλαλά.

Στο 21΄σούτ του Βαρβουλέτου μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστόλου.

Στο 25΄ο Μουζακιώτης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το 1-1.

Στο 31΄ ο Μουζακιώτης με κεφαλιά έβγαλε τον Βαρβουλέτο απέναντι από τον Αποστόλου, που σούταρε πάνω από τα δοκάρια .

Στο 32΄ το 2-1. Ο Ισούφι έχασε την μπάλα μετά από πίεση του Μπροδήμα, αυτός στον ξεμαρκάριστο Κελλη που μέσα στην περιοχή με σουτ σκόραρε.

Στο 40΄ σέντρα του Καπράνου από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Κουτσοδήμου, η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 56΄ σέντρα του Μαρίνη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι εκεί πρόλαβε ο Δήμιζας μπροστά από τον Βαρβουλέτο.

Στο 61΄ σουτ του Ζίου έξω από την περιοχή μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστόλου και έφυγε άουτ.

Στο 65΄ο Γιάννος από πλάγια αριστερά με σουτ στην κλειστή γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου και 2-2.

Στο 76΄ φάση διαρκείας στα καρέ του Ποσειδώνα , όταν ο Βαρβουλέτος με μπαλιά έβγαλε τον Κουτσοδήμο απέναντι από τον Αποστόλου, ο οποίος απέκρουσε δύσκολα το σουτ. Η μπάλα έφτασε στον Βαρβουλέτο ο οποίος έβγαλε σέντρα και έδιωξαν δύσκολα οι αμυντικοί.

Στο 81′ ο Κουτσοδήμος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Βαρβουλέτος με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου. Έτσι έγινε το 2-3.

Στο 85΄δυνατό σουτ του Μπροδήμα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλαλά.

 

Συνθέσεις
Ποσειδώνας Διδύμων (Βασ.Οψιμούλης): Αποστόλου- Δήμιζας, Μπάρδης (78΄ Αν.Κονδύλης), Λαζάρου, Ι.Οψιμούλης- Τσίτσι, Κοροντίνης (83΄Σ.Κονδύλης)-Αργ.Οψιμούλης- Μπροδήμας, Σχοινάς, Κέλλης.
Ερμής Κιβερίου (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς- Διαμαντής, Ζίου, Καπράνος, Καζάς- Ισούφι, Μαρίνης, Γιάννος (90′ Μποζιονέλος)- Μουζακιώτης (62΄Τσιώρος), Βαρβουλέτος (94΄Κουγιάς), Κουτσοδήμος (84΄Μπλάτσος).