Γ’ Εθνική: Με γκολ στο 2′ ηττήθηκε η Ερμιονίδα στο Διαβολίτσι

0
568

 

Μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα, ήρθε η …ανώμαλη προσγείωση για την Ένωση Ερμιονίδας, η οποία υποχρεώθηκε σε ήττα στο νεοφώτιστο Διαβολίτσι Μεσσηνίας.Έχασε έτσι την ευκαιρία να μειώσει απο την κορυφή ή και να συγκατοικήσει με το Ναύπλιο 2017.

 

Έχασε έτσι την ευκαιρία να μειώσει απο την κορυφή ή και να συγκατοικήσει με το Ναύπλιο 2017.

Η Ερμιονίδα την …έπαθε όπως στην Πάτρα πριν μερικές αγωνιστικές, όπου δέχθηκε νωρίς γκολ και τελικά έχασε.

Η γηπεδούχος ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της επίθεση, στο 2′, όταν σε σέντρα του Σταματελόπουλου, με κεφαλιά ο Γεωργιόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Απο κει και μετά μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, η Ερμιονίδα, που προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν κλειστεί για να κρατήσουν το γκολ , ενω είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε ελάχιστος χρόνος ποδόσφαιρο λόγω των συνεχών καθυστερήσεων, διακοπων με κάθε πρόσχημα κλπ.

Στο α΄μέρος η Ερμιονίδα είχε τρείς αξιόλογες ευκαιρίες με Ποζατζίδη, Τριμπόνι και Κωτσιαρίδη.
Στο δεύτερο δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο πέραν των δύο σουτ που έγιναν απο πλευράς Ερμιονίδας.

 

Α.Ο.ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας-Νίκος Κακαλέτρης)Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Χότζα (62΄ Λιόλιος), Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος (72΄ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνες (86΄ Τσαλάκου), Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής, Τζανετέας (55΄ Μουλιάτος)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ.Νόλης): Κύρου- Παναγόπουλος, Κατσιαμπάς, Βιρβίλης,
Παπαεμμανουηλίδης- Μπαρμπέρος (80′ Μερκούρης), Καρούτης- Εσκουδέρο- Τριμπόνιας (60′ Γουάτσον), Ποζατζίδης, Κωτσιαρίδης (70′ Κατσιαμήτας).