Α1 Αργολίδας: Εύκολα ο Αστέρας Δρεπανιακός 3-0 επι του Ηρακλή Καρυάς

0
532

 

Πολύ καλός ο Αστέρας Δρεπανιακός, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ηρακλή Καρυάς, του οποίου επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο Κουτσοποδίου.

 

Ο Ηρακλής πάλεψε στο ξεκίνημα αλλά με το 0-1 στο 25′ δέχθηκε το πρώτο κτύπημα και με το 0-2 στο 55′ το τελειωτικό.
Ο Αστέρας εκτός των γκολ είχε αρκετές ακόμη χαμένες ευκαιρίες, με συντριπτική κατοχή μπάλας και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 25′ ο Μανδύλης άνοιξε το σκορ.
Νωρίτερα όμως ο Ταραντίλης είχε αστοχήσει σε ενα τετατετ και είχε ενα σουτ έξω. Επίσης ενα σουτ του Βερβενιώτη έφυγε έξω.

Ο Ηρακλής είχε μια ευκαιρία μετά το 0-1, με τον Κουτσούκο, που απο καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 55′ από παράλληλη μπαλιά του Βερβενιώτη, αμυντικός του Ηρακλή στην προσπάθειά του να διώξει με τάλκιν, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραντζούλη.
Ακολούθησαν δύο χαμένα τετατετ του Ταραντίλη: στο πρώτο ο Καραντζούλης απέκρουσε το πλασέ, στην επαναφορά ο Μανδύλης σούταρε, απέκρουσε στη γραμμή αμυντικός. Στο δεύτερο, βγήκε απο πίσω, αλλά καθυστέρησε και έδωσε στην ευκαιρία σε αντίπαλο αμυντικό να τον προλάβει και να κόψει.
Επίσης ενα καλό σουτ του Βερβενιώτη πέρασε έξω και ενα παράλληλο κόψιμο, δεν βρέθηκε κανείς συμπαίκτης του.

Και φθάσαμε στο 76′ όταν με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε ο Χριστόπουλος. Απο δεξιά ο Μπούρης γύρισε τη μπάλα, δεν τη βρήκε ο Τράγκας, αλλά υπήρχε και ο Χριστόπουλος που δεν χαρίσθηκε.
Μέχρι το τέλος του αγώνα είχαμε δύο σουτ του Μπούρη και του Λυκομήτρου, έξω.

 

Συνθέσεις
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ (Στ.Κωτσιόπουλος- Απ.Κατσάς): Καραντζούλης- Κυριακόπουλος, Μαυρόγιαννης, Σουλελές (56′ Μπαρδόκας), Μπακατσέλος- Δελής, Δεδεμπίλης (70′ Δημοβασίλης), Σταθόπουλος (46′ Γεωργακόπουλος)- Κουτσούκος, Θεοδοσιάδης (56′ Τσαγκάρης), Παπαδόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Βασ.Γεωργακόπουλος): Πιττερός- Καρδάσης, Πορούντζος, Γκιαούρης, Μαούρης- Μπούρης, Λυκομήτρος, Μανδύλης (70′ Μελάνης)- Δήμας (70′ Τράγκας), Ταραντίλης (75′ Χριστόπουλος), Βερβενιώτης (75′ Καλλιάνος).