Γ’ Εθνική: Όχι από την Ένωση Ερμιονίδας σε παραχώρηση του γηπέδου Κρανιδίου και σε άλλη ομάδα

0
906

 

Ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα απο την διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας, με την οποία ξεκαθαρίζει πως είναι κάθετα αντίθετη στο να δοθεί προς χρήση και σε άλλη ομάδα της περιοχής, το γήπεδο Κρανιδίου.

 

Τονίζει πως το γήπεδο είναι το μοναδικό στον Δήμο με φυσικό χλοοτάπητα, στην Ένωση δεν έχει επιτραπεί ποτέ να κάνει προετοιμασία για να κρατηθεί ο αγωνιστικός χώρος σε καλή κατάσταση για τους αγώνες. Σημειώνει επίσης πως σύντομα θα γίνει Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί το ζήτημα, ενημερώνοντας πως όλος ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων και του αγωνιστικού χώρου αποκτήθηκαν με χρήματα των διοικήσεων της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας:

Η Ένωση Ερμιονίδας με αφορμή το θέμα του Γηπέδου Κρανιδίου και την τυχόν παραχώρηση του για χρήση σε άλλη ομάδα του Κρανιδίου δηλώνει πως δεν συναινεί σε καμία περίπτωση στην παραχώρηση του.

Όποιος έχει ασχοληθεί με την ΑΕ Κρανιδίου και αργότερα με την Ένωση Ερμιονίδας γνωρίζει τον αγώνα όλων των διοικήσεων για να κρατηθεί το γήπεδο σε καλή κατάσταση καθ όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ουδεποτε η ομάδα μας έκανε προετοιμασία στο γήπεδο Κρανιδίου καθώς και όλα της τα φιλικά τα εδινε σε άλλα γήπεδα για να αποφευχθεί η καταπόνηση του γηπέδου. Κατι ανάλογο έγινε και φέτος με κοινή διαπίστωση τον Αύγουστο ότι το γήπεδο δεν βρίσκονταν σε κατάσταση να ανταπεξέλθει σε προπονήσεις και αγώνες κάθε εβδομάδα.

Η Ένωση Ερμιονίδας δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και να βρεθεί σύντομα να ψάχνει γήπεδο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και για το λόγο αυτό δηλώνει ότι εντός των προσεχών ημερών θα γίνει ΓΣ των μελών της Ένωσης Ερμιονίδας καθώς και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΑΕ Κρανιδίου με μοναδικό θέμα το Γήπεδο Κρανιδίου την παραχώρηση του και το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα δεν συναινεί στην χρήση του γηπέδου απο οποιοδήποτε άλλο συλλογο.


ΥΓ Να υπενθυμίσουμε ότι ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων, γραφείων διαιτητων, κλιματιστικά και ηλεκτρολογικο υλικό, πάγκοι δίχτυα τερμάτων, διαφημιστικό πινακίδες κλπ αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης που αποκτήθηκαν με κόπο και χρήματα ΌΛΩΝ των διοικήσεων.
Με τιμή το ΔΣ”