Άνθρωπος του Ναύπλιο 2017 ζήτησε εισιτήριο από τον Τάκη Ζερβόπουλο!

0
1792

 

Πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, πριν τον αγώνα του Ναύπλιο 2017 με τον Παναργειακό.

 

Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου του κυρ-Τάκη, ο ένας απο τους αδελφούς Ταχτσίδη πήγε στο χώρο των αποδυτηρίων του Πανναυπλιακού (όπου ο κυρ Τάκης είναι καθημερινά και την συγκεκριμένη στιγμή στέγνωνε τα ρούχα της ομάδας απο τον αγώνα της προηγούμενης ημέρας) και του ζήτησε εισιτήριο αν συνέχισε να μένει εκεί.

Μάλιστα, ζήτησε απο αστυνομικό να του πάρει τα κλειδιά της μικρής πόρτας που είναι η είσοδος στα αποδυτήρια του Πανναυπλιακού και να του παραδοθούν μετά τον αγώνα- απο τον φόβο να μπουν στο γήπεδο “τζαμπατζήδες”.

Ολο αυτό το συμβάν, προκάλεσε ανάρτηση του Πανναυπλιακού-Ηρακλή, η οποία είναι η εξής:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες του τα τόσα χρόνια στον Πανναυπλιακό- Ηρακλή Πρόνοιας 1924 στον κύριο Τάκη μας. Μασκότ στους αγώνες ατελείωτα χρόνια. Έζησε μεγάλες στιγμές Πανναυπλιακο στην Δ’ κατηγορία στην Γ’ κ ακόμη πιο ψηλά.

Υπεύθυνος μέχρι και σήμερα το 2019 για όλο το υλικό της ομάδας πεντακάθαρες φόρμες κ παπούτσια και φόρμες στην διάθεση των παιχτών της ομάδας σε κάθε αγώνα και προπόνηση.

Μόνο σεβασμό επιβάλλεται να δείχνει όλος ο αθλητικός κόσμος του Ναυπλίου στο πρόσωπο του όχι για τα χρόνια του, αλλά γιατί ακριβώς όλα αυτά τα χρόνια τα δαπάνησε για την πιο παλιά ομάδα του Ναυπλίου, τον μόνο γνήσιο κ αξέχαστο Πανναυπλιακό- Ηρακλή Πρόνοιας 1924. Τον Πανναυπλιακό που το Ναύπλιο σε λίγες μέρες θα δείξει έμπρακτα το πόσο τον αγαπάει. Εμείς για να μαστε άξιοι της αγάπης σας θα δώσουμε το είναι μας για να αποκτήσει την αίγλη των παλιότερων χρόνων.”