Α1 Αργολίδας: Και πάλι ο Κουτσοδήμος έδωσε την λύση στον Ερμή Κιβερίου κατά του Χώνικα

0
832

 

Πάλι ο Κουτσοδήμος έδωσε λύση σε εκτός έδρας παιγνίδι του Ερμή Κιβερίου, πετυχαίνοντας μάλιστα, όπως και στο Δρέπανο, το γκολ στο ίδιο περίπου λεπτό!

 

Δύσκολη η νίκη για τους φιλοξενούμενους, αφου μπορεί να είχαν κατοχή και να ήταν καλύτεροι, αλλά και ο Χώνικας είχε τις ευκαιρίες του να σκοράρει στο 0-0 και διαμαρτύρεται έντονα για μια φάση που προηγήθηκε του 0-1.

Στο 10’ σουτ του Γούλα έφυγε πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 20 σέντρα του Γούλα απο δεξιά, ο Νικολάου δεν βρήκε καλά τη μπάλα, τελικά έκοψε στον Μαυρόγιαννη, το σουτ του οποίου απέκρουσε αντίπαλος αμυντικός πριν την γραμμή.

Στο 30’ φάουλ του Νικολάου απέκρουσε ο Καλαλάς και στην επαναφορά δεν πρόλαβε ο Γκανάς.

Ο Ερμής είχε απο την πλευρά του δύο μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει : ενα σουτ του Δερβίση στο δοκάρι και στο 40’ ο Κουτσοδήμος απο αριστερά έκοψε στον Γιάννο, ο οποίος εντελώς μόνος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης σουτ του Συμεωνίδη απέκρουσε ο Καλαάς και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού βρήκε και το δοκάρι.

Στο 50’ σουτ του Κουτσοδήμου πέρασε άουτ.

Στο 55’ απο ενέργεια του Κουτσοδήμου, σουτ του Μουζαλιώτη εξουδετέρωσε ο Σούρσος.

Στο 60’ σουτ του Γκανά στη συμβολή των δοκαριών.

Στο 70’ μπαλιά του Γούλα απο πλάγια, ο Καλαλάςπρόλαβε τον Νικολάου.

Στο 75’ έγινε η φάση του αγώνα, όταν πίσω απο το κέντρο ο Συμεωνίδης έδωσε στον Μαυρόγιαννη, αυτός πέρασε τη μπάλα για τον Νικολάου που ήταν οφσάιντ μεν αλλά αυτός δεν πήγε στην μπάλα, βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Συμεωνίδης και ο επόπτης σήκωσε οφσάιντ. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και όταν ξεκίνησε και πάλι το παιγνίδι, απο δεξιά ο Διαμαντής έβγλαε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας για τον Κουτσοδήμο κι αυτός με σουτ το 0-1.

Ο Ερμής είχε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Κουτσοδήμο, ενα φάουλ του Μαρίνη.

 

Συνθέσεις

ΧΩΝΙΚΑ (Βασ.Παπαδόπουλος): Σούρσος- Μέτα, Μπάκας (80’ Τούμπας), Μαραγκός, Ρέκκας- Γκανάς, Τζέλιας, Συμεωνίδης, Γούλας- Μαυρόγιαννης, Νικολάου.

ΕΡΜΗΣ Κ. (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς- Διαμαντής, Μπλάτσος, Καπράνος, Ζίου- Ισούφη, Μαρίνης, Γιάννος (70’ Μποζιονέλος)- Κουτσοδήμος (88’ Κούγιας), Τσιώρος (55’ Καζάς), Δερβίσης (46’ Μουζακιώτης).